Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25/07/007 TARABYA
Harun yazdı:
RaPaLaCı yazdı:
ozoca51 yazdı:maaşallah abi kovayı doldurmuşsun,afiyet olsun

Bobo  iskorpitleri harun aldı,sabah sabah canı çorba istediBoboBoboBobo Gelincikler bana kaldı artık bir hafta gelencik yerim Özgür.BoboBobo
Tatarın dediği gibi gelinleri sana bıraktım
gelin yiyen gelin bulsun ama gelinciklerin çoğuda sana geldi hayır olsun

BoboBoboBobo inşallah inşallah. Ama nasıl olacak bilmiyorum. 550 ytl emekli maaşının 108 ytlsine "sözde kızım" hacız koydurttu.o yetmedi bu gün gene ilaveten 150 ytl sine daha haciz koydurttu. bana ne kaldı? 300 ytl. balık malzemesi alıp organizasyonlara bile gelemem. Babasını açlığa,yokluk ve yoksulluğa mahkum eden evlada ne demeli sizler karar verin. Avukat oldu ya, reisi cumhur olsa ne yazar; önemli olan insan olmak..SnifsinfSnifsinfSnifsinf
Bul
Harun yazdı:Her an her saat zaman, saat ,gece, gündüz hiç farketmez benim için ,bir telofonda hazırım diyen arkadaşlar ; bana  ö.m den telefonunu versin balığa giderken  onuda alır giderim.

Ben hazırım.BoboBoboBobo
Bul
ibrahim bey tam buğlamalık marya yapmışsın tebrikler . yeşil biberleri acılarından seç afiyet olsun...ya unuttum şu beylerbeyi denen acı suyuda yanında bir dene..
Bul
mudanya yazdı:ibrahim bey tam buğlamalık marya yapmışsın tebrikler . yeşil biberleri acılarından seç afiyet olsun...ya unuttum şu beylerbeyi denen acı suyuda yanında bir dene..

Zaten susuz olursa boğazıma takılıyorlar,hemi de ağlıyorlar..BoboBoboBobo
Bul
RaPaLaCı yazdı:
Harun yazdı:Her an her saat zaman, saat ,gece, gündüz hiç farketmez benim için ,bir telofonda hazırım diyen arkadaşlar ; bana  ö.m den telefonunu versin balığa giderken  onuda alır giderim.

Ben hazırım.BoboBoboBobo

Abi sen zaten kara listede varsın
Şu haciz meselesine üzüldüm evladında hayırlısı işte organizasyonlara gideriz dert etme yaw Ana Baba herşeyin üstündedir biz öyle gördük Babam öf bile dememize kızardı töbee töbee ne dünyada yaşıyoruz yaw
Bul
bak şimdi canım sıkıldı
Bul
sıkma canını abi bizlerin gönlü zengin böyle
kocaman yürekler
oldukça sırtımız yere gelmez eyvallah.
Bul
Tebrikler, olta avının zevki ayrı. Tutulan balıklarda gayet güzel.
Bul
bereketli olsun ibrahim abi tarabyaya takılmak lazım güzel iskorpit çıkıyor oradan
Bul
Bana çok uzak Nihat,yakın olsa her akşam sabahlarım orda.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tarabya istavrit Can ARSLAN 14 2,869 15-12-2008, 11:31
Son Yorum: fotokopici
  8 Kasım Tarabya' da At-Çek Kurşun... Boğaziçi 17 2,479 09-11-2007, 02:07
Son Yorum: ANTALYALI07
  hafta içi tarabya raporu 06 istavrit 13 2,673 08-11-2007, 03:32
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi