Yorumları: 266
Konuları: 16
ne güzel balıklar onlar öyle. sanki nikelaja sokulmuş gibi pırıl pırıl parlıyorlar. bizimle paylaştığınız için teşekkürler
Saygılar,
Cüneyt
***Keçi sarap içince, dağa kurt aramaya çıkarmış...***
Yorumları: 641
Konuları: 17
pardallian yazdı:ne güzel balıklar onlar öyle. sanki nikelaja sokulmuş gibi pırıl pırıl parlıyorlar. bizimle paylaştığınız için teşekkürler 
Bizler teşekkür ederiz.Sağolun
Yorumları: 54
Konuları: 1
Yorumları: 286
Konuları: 7
Fotoları görünce aklıma gelen ilk şey:
"Ah o gemide ben de olsaydım!"
Nefis bir gün, nefis av, nefis muhabbet!
Daha ne gerek!
Filiz Hanım ve Ali Bey, böyle giderse konuklardan başınızı alamayacaksınız!
Gönlünüze sağlık..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Yorumları: 118
Konuları: 6
Filiz hocam tebrikler, şahane görüntüler bunlar, çok özendim çok, gözünü seveyim Çanakkalenin ve orayı böyle güzel yapan sizlerin. tüm ailenizi alkışlıyorum......
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
filiz hocam süpersiniz , balıklarda çeşitli ve iri. 100 de 100 memnun olduklarına eminim, misafirperverliğiniz gerçekten harika.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 519
Konuları: 20
Güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimizi bildiriyoruz.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
orfoz17 yazdı:Güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimizi bildiriyoruz.
ali teşekkürlerimizi biz sunarızda biz niye öyle balıkları tutamadık yoksa rus mu olmamız lazımdı.
Yorumları: 519
Konuları: 20
fotokopici yazdı:ali teşekkürlerimizi biz sunarızda biz niye öyle balıkları tutamadık yoksa rus mu olmamız lazımdı.
Erol abi olurmu öyle şey.Beraber gittiğimiz de küçük tekneyle çıktık bir de biliyorsun hava müsade etmedi.Birdahaki sefere sizleri de büyük tekneyle çıkarıcam o zaman gör sen balık avını.(emanetin bu gün veriliyor bilgin olsun)
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
orfoz17 yazdı:Erol abi olurmu öyle şey.Beraber gittiğimiz de küçük tekneyle çıktık bir de biliyorsun hava müsade etmedi.Birdahaki sefere sizleri de büyük tekneyle çıkarıcam o zaman gör sen balık avını.(emanetin bu gün veriliyor bilgin olsun)
latife yaptığım biliyorsun herhalde dimi ben kıvırcık yaparım ara sıra.