Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Bir başkadır kalkan avı amatör balıkçı için. En azından benim için. Bu zamana kadar hiç boş dönmediğim Karadeniz kıyıları Karasu sahillerinde bu yıl 4 defa kamp yaptım ve tek bir kalkan yakalayamadım. Ahmet Bey öncelikle tebrik ederim. Bizim dediğim bu balık sahillerimizden sizin o tarafa kaydı her halde. Biz havamızı almaya devam ediyoruz. Ama abilerimin arkadaşlarımın yakalaması bile sevindirici. Afiyet olsun. Rastgele.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Avınızda paylaşımınızda çok güzel olmuş teşekkür ederiz. Paylaşıma katılan arkadaşların ilgiside konuya derinlik kazandırmış
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
murkican yazdı:Bir başkadır kalkan avı amatör balıkçı için. En azından benim için. Bu zamana kadar hiç boş dönmediğim Karadeniz kıyıları Karasu sahillerinde bu yıl 4 defa kamp yaptım ve tek bir kalkan yakalayamadım. Ahmet Bey öncelikle tebrik ederim. Bizim dediğim bu balık sahillerimizden sizin o tarafa kaydı her halde. Biz havamızı almaya devam ediyoruz. Ama abilerimin arkadaşlarımın yakalaması bile sevindirici. Afiyet olsun. Rastgele.
Sevgili Kardeşim...
Tebriklerine ve ilgine teşekkürler...
Karasu bölgesi benim ilkbahar aylarında geldiğim bir bölgedir.Aras 'ta oldukça arkadaşım vardır.
Kalkan balığı hakkında benim fikrim tamamen yaptıklarımızın bedelini ödüyoruz şeklindedir.Maalesef boy limitlerine uymayan bir ticari balıkçılığımız var.Bu yüzden özellikle kalkan balığı her geçen gün biraz daha azalıyor...
Bizim balık tutmamızın nedeni ise o taraftan gelenler değil , tam aksi bulgaristandan gelenlerdir.Orada boy limitlerine uyularak yapılan avcılığın bize de faydası olmaktadır.
Bu durumun düzeleceğini ümit ederek rastgele diyorum...
Sevgiler...
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
tebrikler.. güzel av yapmışsınız..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
maşallah güzel kalkan, biz şeklini unuttuk onun 4 seneden beri bizim buralarda yok
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Ege yazdı:tebrikler.. güzel av yapmışsınız..
İlginize teşekkürler...Rastgele...
harslan1978 yazdı:maşallah güzel kalkan, biz şeklini unuttuk onun 4 seneden beri bizim buralarda yok
Teşekkürler Hakan Bey...
Bizler de kalkanın kıyıladığı bu dönemlerde kısa bir süre av yapabiliyoruz.Çünkü kış şartlarında Karadeniz fazla av günü tanımıyor bizlere...Yaklaşık 10 gündür fırsat beklememize rağmen hava izin vermedi ava...
Sevgiler...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Guzel ve lezzetli baliklar..helal olsun
Yorumları: 935
Konuları: 55
çok güzel bir balık, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
ahmet abi ben hep kalkan yakalamak istemişimdir bunun sebebi de daha önce 5 tane el büyüklüğünde kalkan yakaladım ve geri saldım hırs edindim ama daha büyüğünü çekemedim yani istediğim daha büyük kalkan yakalamaktı ama olmadı tebrikler hayal ettiğim bir av olmuş

paylaştığın için teşekkürler.