Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalkan avımız
Bir başkadır kalkan avı amatör balıkçı için. En azından benim için. Bu zamana kadar hiç boş dönmediğim Karadeniz kıyıları Karasu sahillerinde bu yıl 4 defa kamp yaptım ve tek bir kalkan yakalayamadım. Ahmet Bey öncelikle tebrik ederim. Bizim dediğim bu balık sahillerimizden sizin o tarafa kaydı her halde. Biz havamızı almaya devam ediyoruz. Ama abilerimin arkadaşlarımın yakalaması bile sevindirici. Afiyet olsun. Rastgele.
Bul
Avınızda paylaşımınızda çok güzel olmuş teşekkür ederiz. Paylaşıma katılan arkadaşların ilgiside konuya derinlik kazandırmış
Bul
murkican yazdı:Bir başkadır kalkan avı amatör balıkçı için. En azından benim için. Bu zamana kadar hiç boş dönmediğim Karadeniz kıyıları Karasu sahillerinde bu yıl 4 defa kamp yaptım ve tek bir kalkan yakalayamadım. Ahmet Bey öncelikle tebrik ederim. Bizim dediğim bu balık sahillerimizden sizin o tarafa kaydı her halde. Biz havamızı almaya devam ediyoruz. Ama abilerimin arkadaşlarımın yakalaması bile sevindirici. Afiyet olsun. Rastgele.

Sevgili Kardeşim...

Tebriklerine ve ilgine teşekkürler...

Karasu bölgesi benim ilkbahar aylarında geldiğim bir bölgedir.Aras 'ta oldukça arkadaşım vardır.
Kalkan balığı hakkında benim fikrim tamamen yaptıklarımızın bedelini ödüyoruz şeklindedir.Maalesef boy limitlerine uymayan bir ticari balıkçılığımız var.Bu yüzden özellikle kalkan balığı her geçen gün biraz daha azalıyor...
Bizim balık tutmamızın nedeni ise o taraftan gelenler değil , tam aksi bulgaristandan gelenlerdir.Orada boy limitlerine uyularak yapılan avcılığın bize de faydası olmaktadır.
Bu durumun düzeleceğini ümit ederek rastgele diyorum...

Sevgiler...
Bul
tebrikler.. güzel av yapmışsınız..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
maşallah güzel kalkan, biz şeklini unuttuk onun 4 seneden beri bizim buralarda yok
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Ege yazdı:tebrikler.. güzel av yapmışsınız..

İlginize teşekkürler...Rastgele...
Bul
harslan1978 yazdı:maşallah güzel kalkan, biz şeklini unuttuk onun 4 seneden beri bizim buralarda yok

Teşekkürler Hakan Bey...

Bizler de kalkanın kıyıladığı bu dönemlerde kısa bir süre av yapabiliyoruz.Çünkü kış şartlarında Karadeniz fazla av günü tanımıyor bizlere...Yaklaşık 10 gündür fırsat beklememize rağmen hava izin vermedi ava...

Sevgiler...
Bul
Guzel ve lezzetli baliklar..helal olsun
Bul
çok güzel bir balık, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
ahmet abi ben hep kalkan yakalamak istemişimdir bunun sebebi de daha önce 5 tane el büyüklüğünde kalkan yakaladım ve geri saldım hırs edindim ama daha büyüğünü çekemedim yani istediğim daha büyük kalkan yakalamaktı ama olmadı tebrikler hayal ettiğim bir av olmuş Alkispaylaştığın için teşekkürler.
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kızılırmak Bekir/bıyıklı avımız hasana 16 1,893 30-11-2015, 12:22
Son Yorum: ANTALYALI07
  Denizde ilk avımız sefer 18 2,581 09-06-2014, 11:07
Son Yorum: sonosmanlı1111
  palamut ve mercan avımız. bucalıfikret 32 4,865 03-10-2012, 19:06
Son Yorum: LeVrEkCi
  Palamut Avımız aygroup 70 8,078 30-08-2010, 22:52
Son Yorum: aygroup