Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Albatros-gr yazdı:Bir dakika kaynamis misiri atmayi anladim da...konserve misirla avlanin derken,yem olarak ta kancalara misir mi konulacak?simdi aklima geldi...orada sazan varsa,suyu hareketlendirirmi?yani suyun yuzeyini kefal gibi?
abi kancalara mısır takacaksın hemde 3-4 hatta aldığı kadar 2 numara kanca kullan saçaklar 35 lik olsun durgun suda sazan yemlenirken batağıda eşelediği için hava kabarcıkları çıkabilir ama kefal gibi çok nadir oynar.. derinlik 5m yap

ağaçlara yakın at ama dikkatli ol yemi kaptığı gibi misinayı ağaca sarar emin ol 3-5 kg bi sazan al denizi bırakırsın gibi geliyo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
araphüso26 yazdı:abi kancalara mısır takacaksın hemde 3-4 hatta aldığı kadar 2 numara kanca kullan saçaklar 35 lik olsun durgun suda sazan yemlenirken batağıda eşelediği için hava kabarcıkları çıkabilir ama kefal gibi çok nadir oynar.. derinlik 5m yap
5 metre mantardan asagi herhalde...
birdahaki gidisimizi biraz havalar isindiktan sonra yapsak daha mi iyi olur?
bir siftah yapsam
mantarda aşağı 5 m..haklısın abi havalar ısınsın hatta haziran 15 i bekle derim şu an havyara girdi balık
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı
Yorumları: 25,969
araphüso26 yazdı:mantarda aşağı 5 m..haklısın abi havalar ısınsın hatta haziran 15 i bekle derim şu an havyara girdi balık
Tamam Huseyin..tesekkurler
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Abi ben bu konuyu nasıl atlamışım,

Fakat çok güzel yerler balıkta olsa dahada güzel olacakmıştı, oralara bizim gitmemiz lazım..

paylaşım için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 491
Konuları: 17
sazanı ne yapıcan abi o güzelim mırmırlar varken sen mırmıra devam et bence..
Yorumları: 20,389
tepeli35 yazdı:sazanı ne yapıcan abi o güzelim mırmırlar varken sen mırmıra devam et bence..
İyiki devamı gelmemiş.Tepeliyle aynı fikirdeyim.Ama doğal güzellikler muhteşem.Mangal partisi daha iyi olurmuş.Sazandan daha iyi yani.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
paylaşım için teşekkürler.dostluğunuz daim olsun.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Faruk abi gölcülükte doğayı daha çok hissediyorsun birkaç gün bende göle takıldım bu aralar Turna siftahım oldu anladığım kadarıyla tatlı suda zamanı çok iyi kullanmak için çok iyi program yapmak lazım her detayı önceden programlamak lazım alternatifli düşünmek lazım diye düşünüyorum
H.A.R.U.N yazdı:Faruk abi gölcülükte doğayı daha çok hissediyorsun birkaç gün bende göle takıldım bu aralar Turna siftahım oldu anladığım kadarıyla tatlı suda zamanı çok iyi kullanmak için çok iyi program yapmak lazım her detayı önceden programlamak lazım alternatifli düşünmek lazım diye düşünüyorum
sanada buşatı allah sonunu hayır etsin.. hesap herşeyin başı
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı