Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
galata köprüsünde gözlem bugün
Sarayburnunda akıntı çok güçlü, sanırım o yüzden çok iyi balık yapıyor.. en az 100'lük kurşunla 25/15 floş takım güzel istavrit alır.. yemli izmarit de yapar, gülhaneyi geçtikten sonra fenerin ordaki kayalardan mırmır alanlar da var..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
bugün12 den sonra galataydım ama pek balık yoktu ve tutanlarada çok az saat 4den sonra yaptı.ama galatada balık bitmiş yaa unkapanı köprüsü nasıl acaba..
Bul
Balığın günü gününe uymaz ki.. dünkü ve bugünkü yağmurdan sonra balığın durumu ne olur bi bakmak lazım.. bu sabah üsküdardan motorla kabataşa geçerken boğazda bol miktarda balıkçı teknesi vardı, hava da sanki tam balık havası gibiydi Smile irili ufaklı tekneler hep balıktaydı (heralde çapari yapıyolardı).. yerimde duramıyorum yine, haftasonu akarım ben boğaza Smile
Bul
Ah be Berkan bugün bu sabah çıkmak vardı istavrite... Artık emekli olunca bakarız Mahcup
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Valla Metin ben de o kadar çok istedim ki bu sabah balığa çıkmayı.. emekli olmayı bekleyemem, daha 10 yılım var, ekim ayı başında 1 hafta izin alıp her gün şansımı denemek istiyorum Smile cumartesi Vaniköy'e gidebilirim yine sabahtan.. çapari iş yapmazsa yemli atıcam bu sefer.. izmarit var diyolar orda, görücez bakalım Smile
Bul
xfisher yazdı:Valla Metin ben de o kadar çok istedim ki bu sabah balığa çıkmayı.. emekli olmayı bekleyemem, daha 10 yılım var, ekim ayı başında 1 hafta izin alıp her gün şansımı denemek istiyorum Smile cumartesi Vaniköy'e gidebilirim yine sabahtan.. çapari iş yapmazsa yemli atıcam bu sefer.. izmarit var diyolar orda, görücez bakalım Smile

Bende Cumartesi ayarlanırsa tekne ile avcılardan çıkacağım olmazsa büyük ihtimalle adres vaniköy.. orada görüşürüz....
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
evet bu sabah aslında güzel balık olurdu gideemedim ya bakalım yarın
Bul
maxtar yazdı:Bende Cumartesi ayarlanırsa tekne ile avcılardan çıkacağım olmazsa büyük ihtimalle adres vaniköy.. orada görüşürüz....

Olursa cumartesi görüşürüz, tekneyle çıkarsan rastgele.. pazar da sabahtan kartal sahil sandalla mezgite çıkabilirim.. yemleri cumartesiden hazırlıyım da pazara sıkıntı olmasın Smile
Bul
ssevdim yazdı:evet bu sabah aslında güzel balık olurdu gideemedim ya bakalım yarın
Olsun ya, yarına kısmet hayırlısı.. belki yarın daha iyi olur kimbilir.. bu sabah boğazda avlananlardan rapor gelse de merakta kalmasak Smile
Bul
vaniköy nerede?ah bu teknede bende olsaydım şarkısı geldi aklıma))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Galata köprüsü kale124 20 6,037 12-08-2011, 15:31
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi