Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Sarayburnunda akıntı çok güçlü, sanırım o yüzden çok iyi balık yapıyor.. en az 100'lük kurşunla 25/15 floş takım güzel istavrit alır.. yemli izmarit de yapar, gülhaneyi geçtikten sonra fenerin ordaki kayalardan mırmır alanlar da var..
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 269
Konuları: 38
bugün12 den sonra galataydım ama pek balık yoktu ve tutanlarada çok az saat 4den sonra yaptı.ama galatada balık bitmiş yaa unkapanı köprüsü nasıl acaba..
22-09-2011, 08:37
(Son Düzenleme: 22-09-2011, 08:39, Düzenleyen: xfisher.)
Balığın günü gününe uymaz ki.. dünkü ve bugünkü yağmurdan sonra balığın durumu ne olur bi bakmak lazım.. bu sabah üsküdardan motorla kabataşa geçerken boğazda bol miktarda balıkçı teknesi vardı, hava da sanki tam balık havası gibiydi

irili ufaklı tekneler hep balıktaydı (heralde çapari yapıyolardı).. yerimde duramıyorum yine, haftasonu akarım ben boğaza
Yorumları: 609
Konuları: 40
Ah be Berkan bugün bu sabah çıkmak vardı istavrite... Artık emekli olunca bakarız
Valla Metin ben de o kadar çok istedim ki bu sabah balığa çıkmayı.. emekli olmayı bekleyemem, daha 10 yılım var, ekim ayı başında 1 hafta izin alıp her gün şansımı denemek istiyorum

cumartesi Vaniköy'e gidebilirim yine sabahtan.. çapari iş yapmazsa yemli atıcam bu sefer.. izmarit var diyolar orda, görücez bakalım
Yorumları: 609
Konuları: 40
xfisher yazdı:Valla Metin ben de o kadar çok istedim ki bu sabah balığa çıkmayı.. emekli olmayı bekleyemem, daha 10 yılım var, ekim ayı başında 1 hafta izin alıp her gün şansımı denemek istiyorum
cumartesi Vaniköy'e gidebilirim yine sabahtan.. çapari iş yapmazsa yemli atıcam bu sefer.. izmarit var diyolar orda, görücez bakalım 
Bende Cumartesi ayarlanırsa tekne ile avcılardan çıkacağım olmazsa büyük ihtimalle adres vaniköy.. orada görüşürüz....
evet bu sabah aslında güzel balık olurdu gideemedim ya bakalım yarın
maxtar yazdı:Bende Cumartesi ayarlanırsa tekne ile avcılardan çıkacağım olmazsa büyük ihtimalle adres vaniköy.. orada görüşürüz....
Olursa cumartesi görüşürüz, tekneyle çıkarsan rastgele.. pazar da sabahtan kartal sahil sandalla mezgite çıkabilirim.. yemleri cumartesiden hazırlıyım da pazara sıkıntı olmasın
ssevdim yazdı:evet bu sabah aslında güzel balık olurdu gideemedim ya bakalım yarın
Olsun ya, yarına kısmet hayırlısı.. belki yarın daha iyi olur kimbilir.. bu sabah boğazda avlananlardan rapor gelse de merakta kalmasak
vaniköy nerede?ah bu teknede bende olsaydım şarkısı geldi aklıma))