Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda sırtı -2-
Yalçın abicim bu güzel görüntüleri görüp imrenmemek elde mi kiAlkis

biz hafta sonunu bekliyoruz ama hafta sonu hep esiyor, hafta arası deniz çok güzel bizler çalışmak zorundayız. Snifsinf

Tüm ekibi canı gönülden kutlarım. umarım birgün beraber olta atmak nasip olur Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
ALTAYLI yazdı:Kamil'im ne dersin bilemem ama bu sularda Goplar gözükmüyor. Farketmez diyorsan bekliyoruz. Kıstır bir ara bekliyoruz76

olurmu olur abim bırak gopezi balık olmasada olur ortamın içinde olmak bile yeter bana Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Maşallah Yalçın,şiir gibi anlatım.Harika pembeler,daha nice bollarınaAlkis
Bul
Oh maşallah mercanlar lokum tebrikler afiyetle.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
yalova tatar yazdı:valla çok güzel olmuş tebrikler AlkisAlkisBiggrin şekerimde zaten şiir ruhu var edebiyat 11 numara Wink avlarınızın bol olarak tekrarını diliyorum can-ı gönülden Biggrin
Tatarrrr seni beklediğimizi biliyorsun kardeşim76
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:olurmu olur abim bırak gopezi balık olmasada olur ortamın içinde olmak bile yeter bana Seerf

Senin o güzelliğin yüreğin yeter kardeşim. Sen gel bilirsin nasıl boğucamızıSeerf
Bul
bahriyeli yazdı:abilerim ne diyeceğimi şaşırdım süper bişey bu nutkum tutuldu. harika herşeyiyle harika. gönülden tebrik ediyorum. sevgilerimi gönderiyorum.seni mutlu görmek çok güzel yalçın abii.
serini devam etmesini dilerim. ercan abim ve ertürk çok teşekkürler,kılıçta gelecek akyada gelecek emeklerinize sağlık selamlar saygılar rastgele76AlkisSeerfAlkis
İsmail ben olmadan Foça'da nasıl şarkı söyledin.HappyUnutmayın Manisa ekibi yapacağı organizasyona beni çağırsın. Seni de bekliyoruz abisi76
Bul
Lakerda yazdı:Yalçın her karenin adım adım hikayesinin anlatıldığı bu güzel rapor için ayrıca tebrik ederim.Zevkle okudum.Maşallah güzel de mercanlar almışsınız bereketli olsun. ''Tepsi''nin daha nice bereketli avlara fon oluşturması dileğimdir..Uzun zamandır böyle bir av fırsatı çıkamamıştı sana.Senin namına ben de sevindim.Alkis Seerf Ercan kaptan da merayı göz kararı tahmin ederek tecrübesini konuşturmuş onu da tebrik ederim.
Kaptanım benim sana ayrıca teşekkür ediyorum. Nolur kusuruma bakma yanıtlamakta gecikmişim. Tekrar okuyunca farkettim. Selam ediyorum76
Bul
Tebrikler,üçüzlereAlkisAlkisaradığınız balıklar olmasada tepsideki kırmızılar göz kamaştırıyor maşallah.Böyle dostlar olduğu süre balıkların en kralıınıda yakalarsın Yakup.Denizede imrenmemek elde değil,üçüncü sırtı avınızda dilediğiniz balıkları yakalamanız dileğimle,bol şanslar.Mercanlar için afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Şekerim bu iş sizi iyi sardı.AlkisAlkis
Simdiye kadar neden yapmadınız bunları bu maydonozda bu kadar balık çıkıyorduda neden başka yerlerde kovaladınız..Hi
Gerçi herşey tekneyle oluyor anlıyorum sizi fakat oralardan iri balıklar alacağınızdanda hiç şüphem kalmadı, ercan abiyi ve ertürk'ü de tebrik etmemek mümkünmü hepinizi seviyorum süpersiniz siz yaaa...SeerfSeerf
Ne dersin abicim kısmetten öte bir şey olmuyor. Bu iş yeni oluştu ve son derece keyiflendik. Hepimiz için iyi oldu. Umarım bereketli paylaşımlarımızı buradan sunabiliriz. Teşekkürler76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,617 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,802 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,690 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,683 01-12-2012, 12:11
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,319 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,982 16-05-2012, 08:45
  maydanozda -4- yycolak 90 7,511 05-10-2011, 20:09
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,362 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,710 26-04-2011, 21:10