Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda -4-
MaVrUşGiL yazdı:Abilerim, mühim olan o yüzünüzdeki gülümseme gerisi hikaye AlkisSeerfAlkis...

aynen öyle kardeşim.sizlerin sayesinde de her zaman yüzümüzdeki gülümseme eksilmeyecek inşallah.76
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tüm ekibe tebrikler.Alkis
Her zaman balık olmaz. Önemli olan orada olup, muhabbet, iyot kokusu almak.
Güzel günler hanesine bir çentik atılmış.
Devamı dileklerimle, rastgelsin.AlkisSeerf

teşekkürler bahadırcım.güzel bir gündü.ercan abimle ertürk kardeşim,harika bir ava imza attılar yine.devamı olacak inşallah.seri devam ediyor.Alkis
Bul
Salih Reis yazdı:Yalçın abicim sitemizin sembolünü taşıyan şapkadan bahsediyorum ben Seerf

işin şakasıydı.anladım zaten.mesajı görmezse ben sorayım bir dahaki sefere salihcim.Smile
Bul
hus213 yazdı:Yalçın nasıl becerdim ama torunumla birlikte Foçada çekildi o fotoğraf ilk defa olarak balık tutuyordu ve biz avucumuzu yalarken o isparosu çıkardı ve tabi her zaman olduğu gibi mavi sulara geri gönderdi.Tabi Berkanın bu avatar konusuna gösterdiği ilgiye teşekkürler o olmasaydı bu gerçekleşmezdi sağ olsun var olsun AlkisAlkisAlkis

site içi dayanışma her zaman var zaten.avatarın güzel olmuş.berkanada teşekkürler.minik balıkçıyı gözlerinden öpüyorum,senide ellerinden şekerim.
Bul
konuyla alakasız 14 mesaj silinmiştir.
Bul
xfisher yazdı:Abi her balıktan sonra tekneyi römorka çekiyor musun? Bir de karakış hariç olmakla birlikte kışın da güzel havalarda tekneyle çıkıyor musun?

tabii berkancım.tekneyi temizleyip yerine yerleştiriyoruz.kışın balık olacak zaten.şimti tabiricaizse takılıyoruz.yeterki rüzgar olmasın.76
Bul
Ortam yine çok güzel, muhabbetiniz daim olsun.
Bu sefer olmamış ama birdahakine bunun da acısını çıkartırsınız...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
merttekol yazdı:yahu yalçın bey abicim.biz alıştık senin takoz palamutlarına.oldumu şimdi böle 2 mercan 88 sardalyaSiyirdimabi o denizin deli kokusunu alıyorsunya boşver.kral sensin.bizim fırlama biraz irileşsin kaçarı yok geliyorum sırtıya.birazda biz sıkıştıralım o suüstü saldırganlarınıWink

mert pardon takozmu dedin.SiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:ben ne yapıyorumki her şey sayenizde oluyor.iltifatların için teşekkürler abicim.perşembeye ne oldu.Snifsinfgerçi kendime gelemezdim her halde akşam sıtmalar tuttu beni.yogunluktanmış sabah iyiydim.şimdi daha iyi.ercan abim sırtımı sıvazlamış yine.canımsın benim.
Aynı sıtma beni de tuttu ve saat 9 a gelmeden yattım ve o yatış bu sabah her yerim dayak yemiş gibi kalktım. Halen her yerim ağrıyor. Düşün bakSeerfsüslenecek halim bile yok. Biz o işi haftaya kıstıralım daha iyi olur anlaşılan iyice yaşlandık. Evvelden 12 saat kalır ertesi gün yine çıkardım. Şimdi vay anam babamHadiordan
Bul
araphüso26 yazdı:balık olmassa olmasın sizin güzelliğiniz bir ton balıktan güzel ve değerli üzülme bidahikine kılıç, akya,kocaman bir çupra garantiSiyirdim
Vay benim kocaman yürekli kardeşim. Tabiiki amacımız her zaman olduğu gibi iyi balık yakalamak ve buradan sizlerle paylaşıp işin keyfini arttırmak. Ancak; tıpkı senin gördüğün gibi yüzümüze bile akseden birlikte olmanın keyifli paylaşımları. İnşallah bunları sizin gibi dostlarla da paylaşarak güzel örnekler sunmaya devam edebiliriz.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,672 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,937 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,770 01-12-2012, 12:11
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,858 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,423 28-09-2011, 23:42