Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale Balık Avı Buluşması
araphüso26 yazdı:yok yok bahadırın vardır bildii öyleşey yapmaz bahadırımDans

kasap100 yazdı:Hah kardeş yaklaş biraz...Safları sıklaştıralım
Boşluk kalmasın

araphüso26 yazdı:arada faruk abi kalsınSiyirdim
HappyHappyHappy

yaw o kadar foto vardi,bir kiside de benim orada en sondan olta birakirken fotom cikmamis..
vallahi huseyin hakli,hep masanin basindamissin yazdi bana..bakiyorum oyleSiyirdimBobo
Bul
Albatros-gr yazdı:HappyHappyHappy

yaw o kadar foto vardi,bir kiside de benim orada en sondan olta birakirken fotom cikmamis..
vallahi huseyin hakli,hep masanin basindamissin yazdi bana..bakiyorum oyleSiyirdimBobo

Ama abicim sen hep yalnış ata oynuyorsunSiyirdim
Ben ne yapayımBoboHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Ama abicim sen hep yalnış ata oynuyorsunSiyirdim
Ben ne yapayımBoboHappy

Safkan Arap'ı görünce ne yapsın Siyirdim Hüseyin'de maşallah Yavuzhan gibi hep ortamı kolluyor , son sprinti atıp aynada poz veriyor Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
kasap100 yazdı:Belli abi suyundan içmiş...Eeee sıra bizim suyumuzda diyorsun yani. Katmerli mi olsun?SiyirdimBoboHappy

Bahadır 2001 senesinin yaz aylarını Eskişehir'de baz istasyon kiralama işleriyle geçirdim.Yani ekmeğini de yedim , suyunu da içtim Siyirdim Eee İzmir'de üniversite yıllarımı tamamladım Siyirdim Üstüne Manisa ve İstanbul Bakırköy'de de yaşadım . Yani referanslarım böyle Hehe Şimdi de doğum yerim Çanakkale'de yaşıyorum . Çok güzel 9/8 oynarım Dans Hehe
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Safkan Arap'ı görünce ne yapsın Siyirdim Hüseyin'de maşallah Yavuzhan gibi hep ortamı kolluyor , son sprinti atıp aynada poz veriyor Happy

AlkisAlkisAlkis
Nedim bravo, cuk oturmuş derler yaHappyHeheHehe
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
sizi bilmem ben bu hafta sonu kilitbahirdeyim...
size lüfer falan yok.Nayirolamaz
NEVZAT TÜFEKÇİBAŞI
1970-GELİBOLU
Seerf
Bul
nevzatuf yazdı:sizi bilmem ben bu hafta sonu kilitbahirdeyim...
haberleri bekliyoruz nevzat rastgele AlkisSeerf
Bul
kısmet bir dahaki sefere ustam Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
nevzatuf yazdı:sizi bilmem ben bu hafta sonu kilitbahirdeyim...

Nevzat Çanakkale'nin içinde misin yoksa Gelibolu'da mı ? Bir de ben gitmedim ama hafta sonu kalabalık çok oluyormuş Wink Geçen gittiğimde kale önünden lüfer alamamışlar ama biz kayalıklardan yemli ikişer tane alabildik.Tam balık meraya girdiğinde sağımdaki adam hem yemli hem de acemi at-çekleri yapmasaydı balık alamasam da av daha keyifli olacaktı.Hafta sonunu bu yüzden tahmin bile edemiyorum Siyirdim Lüferler bayağı iriler Wink Rasgele...
Bul
thunderbolt yazdı:Nevzat Çanakkale'nin içinde misin yoksa Gelibolu'da mı ? Bir de ben gitmedim ama hafta sonu kalabalık çok oluyormuş Wink Geçen gittiğimde kale önünden lüfer alamamışlar ama biz kayalıklardan yemli ikişer tane alabildik.Tam balık meraya girdiğinde sağımdaki adam hem yemli hem de acemi at-çekleri yapmasaydı balık alamasam da av daha keyifli olacaktı.Hafta sonunu bu yüzden tahmin bile edemiyorum Siyirdim Lüferler bayağı iriler Wink Rasgele...
nedim rapor nerede yaww şu alıklarla bi güzel poz verir insan Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda balik gfbmet 2 2,180 08-01-2011, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balık Avlama Belgesi Alma Mücadelesi nihatkr 33 10,207 28-08-2010, 18:19
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  erdek yolcusunun balık avı gulunecek kazası aahmet 33 7,952 12-07-2008, 15:18
Son Yorum: lapsekilla
  Baryramda balık mudanya 7 2,487 13-10-2007, 21:36
Son Yorum: ozansel