Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HARUN--LEVREKCİ--BALIK AND OZAN--DARK DREAM BALIK AVCILIGI--18/10/2007
ozan kardeşim ben şu videoyu merak ediyorum yaww ne ara o tekneye atladım ben o anı unuttum valla hatırlamıyorum levregi görünce ışınlanmışım oraya allahtan burhan yoktu ne don kalırdı ne pantolon.
ben yatılı bir organizasyonu düşünemiyorum kalabalık ankara bursa yalova istanbul kalabalık gurup ve burhanda orada
"burhannn yunuslar geçiyorrrr" allah burhan istanbula dogru yola koyulmuş bile Smile)))))
keisnlikle bir organizasyon yatılı olmasada bi tam kış görmeden toplanalım o şi ozana havale ettik haberler ozanda artık.
Bul
LeVReKCi yazdı:ozan kardeşim ben şu videoyu merak ediyorum yaww ne ara o tekneye atladım ben o anı unuttum valla hatırlamıyorum levregi görünce ışınlanmışım oraya allahtan burhan yoktu ne don kalırdı ne pantolon.
ben yatılı bir organizasyonu düşünemiyorum kalabalık ankara bursa yalova istanbul kalabalık gurup ve burhanda orada
"burhannn yunuslar geçiyorrrr" allah burhan istanbula dogru yola koyulmuş bile Smile)))))
keisnlikle bir organizasyon yatılı olmasada bi tam kış görmeden toplanalım o şi ozana havale ettik haberler ozanda artık.

abi videoyu atacamda kamera movie formatında çekim yapıyor..sıkıştırmak için hangi programı kullanayım..adam gibi program bulamadım..yardım edin..çok büyük 250 mb gibi bir yer kaplıyor yutube atamıyorum..organizasyonu organize edicem..saygılar..
Bul
BALIK and OZAN yazdı:
LeVReKCi yazdı:ozan kardeşim ben şu videoyu merak ediyorum yaww ne ara o tekneye atladım ben o anı unuttum valla hatırlamıyorum levregi görünce ışınlanmışım oraya allahtan burhan yoktu ne don kalırdı ne pantolon.

abi videoyu atacamda kamera movie formatında çekim yapıyor..sıkıştırmak için hangi programı kullanayım..adam gibi program bulamadım..yardım edin..çok büyük 250 mb gibi bir yer kaplıyor yutube atamıyorum..organizasyonu organize edicem..saygılar..

Ozan Nero'nun son versiyonunda o işi yapan program olması lazımdı.
Bul
neronun son versiyonu bende varda sanırım sana yollayamıyorum programı google dan bi ara aratıp bi sıkıştırma kesme programı almıştım bi googldan aratsana yada inndir.com da da olabilir her zaman işine yarar
Bul
Neronun son versiyonu bana bir sorun çıkarmıştı ama hatırlamıyorum neydi silip eskisini yüklemiştim

Ozan movie maker ı dene
Bul
BALIK and OZAN yazdı:[attachment=10482]

resime naktımda o kadar balık tutmaya konsantre olmuşuz tutamadıgımızda o kadar kızmışızki adamı çatı arasına atmışız orada yatırmışız iyi üstüne örtecek bişey vermişim valla Smile
Bul
balikoltasi yazdı:
BALIK and OZAN yazdı:

Ozan Nero'nun son versiyonunda o işi yapan program olması lazımdı.

tamam birol saolasın bi deneyeyim..geçende uğraştım yapamadım..ama nero nu denemedim..
Bul
Burhan ne diyor bu Biri administrator yardımcısı, diğeri Süper mega muga ultra moderatör, diğeri ultrasonik moderatör
Bul
bidahakine çatının dışına yani üstünde uyutalım bunu biz harun mega ultra sonik uyusun orada yada fenerde bırakalım gece boyu Smile gözler faltaşı gibi sabaha kadar düşünsene
Bul
[attachment=10488]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,908 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 3,204 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,731 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,615 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 46,694 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,555 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,833 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,219 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,275 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,699 09-10-2015, 22:40

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi