Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 günlük mini organizasyon
buraqo17 yazdı:yaa bende olucaktım orda.sinaritler porsuyonlukAlkisAlkisAlkisinşlh bir daha sefereHappy
Burak birde fırtına olmasaymış şimdiden özlemeye başladım yani kesin tekrar gelmeyi düşünüyorum sinanın sözü var levreğe boğacak bizi
Çadır muhabbetide bambaşka anlatılmaz yaşanır hele böyle gurup olunca gırgır şamata askerlik anısı gibi oldu
Bul
2. org. benim oyum saroza şimdiden Bobo resimlerden yerimde duramaz oldum
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Burak birde fırtına olmasaymış şimdiden özlemeye başladım yani kesin tekrar gelmeyi düşünüyorum sinanın sözü var levreğe boğacak bizi
Çadır muhabbetide bambaşka anlatılmaz yaşanır hele böyle gurup olunca gırgır şamata askerlik anısı gibi oldu
harun abi ocak,şubat,mart aylarında levreye,lüfere bıkarsın valla.mutlaka bekliyoruz.Gulumse
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Murat sana da ege ve akdanizi toparlamak düşüyor Smile
Aslında bende Saroza çevirelim taraftarıyım ama bu sebepten 1 kişi bile gelmemezlik yaparsa çok üzülürüm o yüzden sebep olmak istemem

harun abi elimden geleni yaparım bilirsin maksat beraber olup zamanı boğmak ercan abinin deyimiyle.Gulumse Dediğin gibi harun abim artık erdeği bozmak olmaz herkes ona göre kilitlendi. Ama 2. sinin yeri belli en azından benim kanatıme göre.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
doktor yazdı:çok resim var dostlar ara ara gönderecem saygılar.
resimlerin devamı....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
buraqo17 yazdı:harun abi ocak,şubat,mart aylarında levreye,lüfere bıkarsın valla.mutlaka bekliyoruz.Gulumse
Tamam İstanbulda Ocak gibi bitiyor zaten sonra doğru sarozaWink
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Tamam İstanbulda Ocak gibi bitiyor zaten sonra doğru sarozaWink
herzaman bekliyoruz harun abim nezman müsait seniz buyrun gelin bekliyoruz.
Bul
Abiler valla sadece seyerettim vidoları izledikten sonra yorum yapıcaktım ama dayanamadım iki gün az olmuş ama çok çok iyi yinede keyfinize diyecek yok Smile
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Burak birde fırtına olmasaymış şimdiden özlemeye başladım yani kesin tekrar gelmeyi düşünüyorum sinanın sözü var levreğe boğacak bizi
harun şimdi poseıdon'a baktım hala devam ediyor poyraz 7-8 şiddetin 'de salıya kadar böyle.Snifsinf.salıdan sonra bakalım nasıl olucakAffetinşlh düzelirAffet
Bul
white gull 17 yazdı:harun şimdi poseıdon'a baktım hala devam ediyor poyraz 7-8 şiddetin 'de salıya kadar böyle.Snifsinf.salıdan sonra bakalım nasıl olucakAffetinşlh düzelirAffet
1 hafta daha poyraz var görünüyor raporlardaSnifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük Zonguldak Avım HK-18 19 3,389 03-12-2014, 16:28
Son Yorum: serdal76
  mordoğan mini org bucalıfikret 44 6,756 03-01-2013, 21:26
Son Yorum: ALTAYLI
  2 günlük av bucalı 76 7,678 16-08-2011, 21:34
Son Yorum: yycolak
  5 günlük bir rapor HIDIR 28 4,136 02-09-2008, 10:27
Son Yorum: doktor