Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyıdan kullandığım rapalalar ve olta çantam
FuRkAn * yazdı:abi Cam RApalanın Ne Rengi Var Snde levrekte ünü Arttı Bilgin varmı
Renk olarak kefale benzer olan, parlak tipler genelde.
Biliyorum, sadece levrek değil, 8-1O kg civarı kofana çektiler.Artık adı ne olyorsa o büyüklükte olanın.Bu cam rapalalara Adana işi diyorlar, bilgin olsun.Yazın nasip olursa gönderirim.
Bul
Ya ben nereye geldim böyle amatör balıkçı 2009 malzeme fuarımı burası Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ufuk ve hüseyin abilerim siz bu sahteleri yan yana dizince aklıma geldi de bunları tepsiye koysanız fırına sürseniz bir de sarımsaklı soğanlı domatesli sos valla ayın balık aşçısı olursunuz çeşit çeşit renk renk fırında kızarmış balık nasıl olsa kimse buradan tadına da bakamıyorSiyirdimbi de hüseyin abi ayak tırnaklarına da sür ojeyi şans getirir ben öle yapıyom he he he...Happy şaka maka güzel sahte ve kaşıklar inşallah hepsi de balık yakalar rastgele...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alperburdur yazdı:ufuk ve hüseyin abilerim siz bu sahteleri yan yana dizince aklıma geldi de bunları tepsiye koysanız fırına sürseniz bir de sarımsaklı soğanlı domatesli sos valla ayın balık aşçısı olursunuz çeşit çeşit renk renk fırında kızarmış balık nasıl olsa kimse buradan tadına da bakamıyorSiyirdimbi de hüseyin abi ayak tırnaklarına da sür ojeyi şans getirir ben öle yapıyom he he he...Happy şaka maka güzel sahte ve kaşıklar inşallah hepsi de balık yakalar rastgele...

Güzel espri olurduSiyirdim
Bul
alperburdur yazdı:ufuk ve hüseyin abilerim siz bu sahteleri yan yana dizince aklıma geldi de bunları tepsiye koysanız fırına sürseniz bir de sarımsaklı soğanlı domatesli sos valla ayın balık aşçısı olursunuz çeşit çeşit renk renk fırında kızarmış balık nasıl olsa kimse buradan tadına da bakamıyorSiyirdimbi de hüseyin abi ayak tırnaklarına da sür ojeyi şans getirir ben öle yapıyom he he he...Happy şaka maka güzel sahte ve kaşıklar inşallah hepsi de balık yakalar rastgele...

tutacağımı bilsem en olmadık yerlere bile sürerim ayak parmakları neymişSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:tutacağımı bilsem en olmadık yerlere bile sürerim ayak parmakları neymişSiyirdim

Balık aşkı adama neler yaptırır Bobo
Bul
Siz sahtelere sürün oje yeter
Bul
Sürün bakalım sürün daha nerelerinize süreceksiniz...SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hocam paylaşım için teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni çantam. Tropheus 52 8,688 03-11-2014, 09:21
Son Yorum: yaser2sultan
  en iyi çalışan rapalalar LeVrEkCi 14 5,679 20-06-2014, 18:51
Son Yorum: waspix
  Teknede Kullandığım rapalalar FuRkAn * 27 7,552 16-09-2010, 08:09
Son Yorum: yycolak
  SÜslÜ olta ufuktan26 29 5,202 01-04-2009, 12:42
Son Yorum: Ege