Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda -4-
ALTAYLI yazdı:Aynı sıtma beni de tuttu ve saat 9 a gelmeden yattım ve o yatış bu sabah her yerim dayak yemiş gibi kalktım. Halen her yerim ağrıyor. Düşün bakSeerfsüslenecek halim bile yok. Biz o işi haftaya kıstıralım daha iyi olur anlaşılan iyice yaşlandık. Evvelden 12 saat kalır ertesi gün yine çıkardım. Şimdi vay anam babamHadiordan

aynen öyle abicim.ben bir tek attım yine.haftaya daha dinç oluruz.ertürkte dinlenir bari.helal valla nasıl çekiyor akahrımızı.sağolsun.
Bul
bunlarda en son fotolar.yinede bir öğün doyurdu balıklar bizi,hemde misafirlerimizle.teşekkürler deniz ana,ercan abi,ertürk kardeş.Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ben senin o rengarek ojeli parmaklarını yerim kara kızımmmmSmileAfiyet olsun
Bul
ALTAYLI yazdı:Ben senin o rengarek ojeli parmaklarını yerim kara kızımmmmSmileAfiyet olsun

ablası buradaya.....HadiordanBabySiyirdim
Bul
yycolak yazdı:ablası buradaya.....HadiordanBabySiyirdim

Offf ya nasılda unuttum. Büyüğümüz kusurumuza bakmasın onu selamsız bıraktım. Valla Fabrikasyon çalışmışsın be abicim. Abla aynen anne. Allah bahtlarını açık etsin. Aile olmanın o sıcak duygusunu her halinizden hissettiriyorsunuzAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Offf ya nasılda unuttum. Büyüğümüz kusurumuza bakmasın onu selamsız bıraktım. Valla Fabrikasyon çalışmışsın be abicim. Abla aynen anne. Allah bahtlarını açık etsin. Aile olmanın o sıcak duygusunu her halinizden hissettiriyorsunuzAlkis

birde devamını görsen neler dersin acaba.hanıma hep söylüyorum çocukların değil onlar senin klonların diye.benlere kadar benzemekmi olu be abi.bari zıt yönde olsalar.aynı yer aynı şekil.bu kadar olur yani.Hadiordanteşekkürler abicim.Alkis76
Bul
Her zaman kedi pilav yemez diyelim fakat maydanoz serisinin devamını bekliyoruzSmile
Bul
Dr.Güner yazdı:Her zaman kedi pilav yemez diyelim fakat maydanoz serisinin devamını bekliyoruzSmile

teşekkürler günercim.bizimde niyetimiz aksilik olmazsa seriyi devam ettirmek.76
Bul
yycolak yazdı:değişiklik yok sabahın ilk ışıklarında bile...
ekip tamam,kahvaltıdayız.az sonrada egenin serin maviliklerinde...

Afiyet olsunda. Sanırım bakkal size çalışıyor. Maşallah masayı tezgahın başına kurmuşsunuz.
Bul
Dr.Güner yazdı:Her zaman kedi pilav yemez diyelim fakat maydanoz serisinin devamını bekliyoruzSmile
Ata sözünün yeni versiyonu. Kedi her zaman Pilav Balık her zaman yem yemezHappy Olacak o kadar değil mi. Bunlar olmazsa balığın keyfi eksik kalır76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,670 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,933 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,768 01-12-2012, 12:11
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,854 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,421 28-09-2011, 23:42