Çarşamba akşam azalan rüzgar,aynı sürprizi dünde yaptı havayı bulunca 11 de balıktaydım avlak yerine geldiğimde mamunları evde bırakdığımı anlamam geç olmadı aşağıdakiler sülünezle yapdığım avın ganimetleri.Avı saat 16da rüzgar hızını artırınca sonlandırdım.Fotoda kovada görüntüsüyle ve Niyazi kardeşimin dediği gibi sırrım gibi dizilişi ile,yılın ilk tirsiside fotomuza girdi.Hepinize bol şans,rasgele.
LeVrEkCi yazdı:orhan abi akşam suyu sabah suyu maşallahın var bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
Nihatım geçen hafta salı günü buraya geldim,inanki rüzgarın dinmesini bekliyorum, sabah, akşam, gece yarısı hiç farketmez hazır kıta bekliyorum.Günün her saatinde avlanmanın ayrı güzeliği ayrı avı oluyor.Saygılarımla,rasgele.
LeVrEkCi yazdı:orhan abi akşam suyu sabah suyu maşallahın var bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
Nihatım geçen hafta salı günü buraya geldim,inanki rüzgarın dinmesini bekliyorum, sabah, akşam, gece yarısı hiç farketmez hazır kıta bekliyorum.Günün her saatinde avlanmanın ayrı güzeliği ayrı avı oluyor.Saygılarımla,rasgele.
orhan bey maşşallah ellerine sağlık çok güzel balık almışsınız afiyet olsun.yanlız merak ettiğim bir konu var mamun ve sülünez bu yemler istambullu balıkçılara yabancı bizim bu yemleri deneme şansımız olurmu.olursa nasıl olur.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ