Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karaburun 19 mayıs kalkan
19 mayıs sabahı sabah 4 te buluştuk iki araba öyle bi hetecan vardıki anlatamam uyku bile tutmamıştı kalkana gidecez diye 5.30 da karaburundaydık hemen sahile 11 tane kamış kurduk ve beklemeye başladık diğer 4 arkadaş sıkıldı kayalara limanın arkasına gitti istavrit alırız diye ama ben niyetliydim illa kalkan ama ne yazıkki bi tane puanlu bi balık sırtında 3 tane diken onlarda zehirliymiş o geldi başka hiç bi şey gelmedi hüsrana uğramıştım ama etrafı cok gezindim teknecilerle konuştum pek yapmıyormuş bu ara akşam belki biraz cıkıyor dediler zeten sahıl alabildiğine ağlarla germişler başka biri ise bi gün önce koylülerden biri akşama doğru ıkı saat takılmış bi tane 3 kiloluk kalkanı almış gitmiş her gün oraya gelen ve yaklaşık on tane kamış atmış başında bekleyen adamdan aldım haberi haa bide zıpkıncıları gördük maşallah yer sofrası tepsisi kadar eliinde sallaya sallaya gidiyordu zıpkınla yakalamış kalkanı yanında ırılı ufaklı 3 tane daha gözüm kaldı anasını bi ara zıpkın yok ya çatallan dalayım yakalayım şu kalkanları yahuuuu ben bu kalkana taktım acıkcası küstümmmm halbuki 5 ay önce iri eşşek istavriti almıştık 5 arkadaş 7 kiloya yakın bu sefer olmadı sağlık olsun
yer: karaburun
hava: açık
takım: kalakan dip oltası
takım:25.10 yeşil çapari
sonuç:hüsran hüsran hüsran

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
güzel muhabbet olmuş tebrikler valla gölde yaptığımız avlar aklıma geldi harikasın bekirimRoseAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
kalkan için gecelemek daha faydalı olur gece sabaha kadar sahile kamışları dizerek beklerler bizim orada bazen 8-10 tane kalkan tutarlar bazen sıfır la dönerler.
karadeniz havası almak aslında güzel olmuş.
trakonya dikenleri zehirlidir kıyılarda gezenlerine basınca ayak 3 katı şişer elden vurdumu el 3 katı şişer.
zehirli balıkların ilk mudahalesi amonyaktır olta çantanızda yoksa acil işemek lazım çok faydası olur ve hemen ilk sağlık kuruluşuna gidilip agrı kesici iğne yapılmalıdır dayanılmaz ağrı yapar.hatta ve hatta usturuklu yerden denk gelirse öldürebilirler bile.
hafta sonu banada denk geldi 1 tane görünüşüde güzel namussuzun bilmeyen işe yarar sanır.
bekir birdahakine rastgele inşallah.
Bul
bekir nihatın dediği gibi geceleme en verimlisidir kalkan için.trakonyalara dikkat bu zamanlarda çapariye bile gelir .bidahaki sefere işallah alırsın kalkanı rastgelsin.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Trakonyayı görünce hoca nasrettinin fıkrası aklıma geliyor,damdan düşenin halinden,damdan düşen anlar.Bir ayım vurduğu yerin şişliğiyle acısıyla geçmişdi keratanın etide lezzetlidir.Balık hariç keyifli bir gün geçirmişsiniz Bekir kardeşim bidaki sefere rasgele.
Bornova - izmir
Bul
bekir her şey kısmetinde ne varsa o olur seninde kısmetinde trakonya varmış,hiç degilse güzel bir deniz havası almış oldun,kısmetin bol olsun rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aman bekir trakonyalara dikkat edin karaburunda çoktur kumda gezerler zehiri kuvvetlidir serumluk olursunuz kalkanda sabır işi bugun olmazsa ila birgün olur yaptımıda kalkan balıgını alırsınız rast gele
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Bekir bu kalkana bende taktım ama her sene gidecek arkadaş bulamıyorum tabii 2 gün gecelemeli gitmek lazım bu senede zamanı geçti gibi 1 ay önce iyiydi durumlar aynen o kamışları diktiğiniz yerlere bakmıştım 2 sene önce. Zannedesem arkanızdaki bakkalmı ne 5-6 kamış dikiyordu her gün. Yazık olmuş ne diyim o sıcağın altındada hava almayı hiç düşünmem
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Bekir bu kalkana bende taktım ama her sene gidecek arkadaş bulamıyorum tabii 2 gün gecelemeli gitmek lazım bu senede zamanı geçti gibi 1 ay önce iyiydi durumlar aynen o kamışları diktiğiniz yerlere bakmıştım 2 sene önce. Zannedesem arkanızdaki bakkalmı ne 5-6 kamış dikiyordu her gün. Yazık olmuş ne diyim o sıcağın altındada hava almayı hiç düşünmem

harun nasip olursa seneye bakalım bende hastayım bu balığaRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
De hadi bakalım o zaman Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Karaburun Mercanları :) dentex 22 2,931 19-09-2014, 17:25
Son Yorum: doktor
  15 Mart 2014 Karaburun açıkları Salih Reis 22 2,696 26-03-2014, 18:08
Son Yorum: Salih Reis
  7 Eylül 2013 İzmir Karaburun Salih Reis 20 3,703 16-09-2013, 14:16
Son Yorum: orhanekmekci
  27 mayıs 2012 büyük liman av raporu. ANTALYALI07 20 3,960 05-06-2012, 14:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  06,05,2012 Karaburun Cihan Deniz 35 5,791 16-05-2012, 08:47
Son Yorum: makineci
  Karadeniz kalkan avı muhammer41 31 6,485 22-12-2011, 15:14
Son Yorum: muhammer41
  15 mayıs yeşilköy rusan 25 3,999 18-05-2011, 22:22
Son Yorum: ozoca51
  Kalkan aramaya devam; murki 13 2,921 13-11-2010, 09:36
Son Yorum: bucalıfikret
  Karasu, İhsaniye köyü kalkan sezonu, murki 98 14,375 02-11-2010, 17:24
Son Yorum: LeVrEkCi
  18 Eylül 2010 İzmir Karaburun, Yeniliman Salih Reis 32 6,225 29-09-2010, 10:23
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi