Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 günlük mini organizasyon
H.A.R.U.N yazdı:Sevgili Ali saygıdeğer eşi Filiz öğretmen canım kardeşim Fırat birde arkadaşı vardıda adı aklıma gelmedi özür
Ellerinize emeklerinize sağlık bu forumda tüm arkadaşlarda gördüğümüz gibi sizlerde elinizden gelen misafirperverliği yaptınız sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.B izlere yaşattığınız eşsiz tekne gezisi insan eli değmemiş koyları gezdirmeniz ve teknede sırf biz balık tutalım diye kendinizi ve ailenizi seferber etmeniz inanın unutulacak bir özveri değil
Sadece boru kurdu mamun sülünez için Filiz öğretmenin işini gücünü burakıp eceabattan çanakkaleye geçip yem getirmesi Fıratın işi varken işini bırakıp o gün için yanımızda kalması gerçekten bizim için gurur verici bir özveri.
Sizler gibi insanlarla Tanışma fırsatı veren bu forumunda kudreti hiç küçümsenmeyecek bir gerçek.Bu gerçek güzel insanların bir araya gelmesi sayesinde oluşuyor.
Forumdaki gönülleri çok değerli arkadaşlarımız sizler bizler hep beraber daha güzel günlere dostluklara anılara imza atacağız bundan hiç şüphem yok
Herşey için tekrar teşekkür ediyorum
harun bey herzaman başımızla beraber kaplarımız ardına kadar açık tüm dostlara.ismini unuttuğun FİSHMAN-ERSİN
Bul
oh oh biz burda iş güç .sizler keyif maşallahHappyWink iyi eğlenmişsiniz dostlar darısı bizim başımıza ALİ bey ve ailesine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı çok teşekkürler.saygılarAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Burakla Sinanıda unutmadık Alkis
Bul
Deniz, manzara, balıklar vede dostluklar çok güzel mini organizasyona katılıp bizlere resimleriyle ulaşan dostlarımıza teşekkürler, ayrıca bu organizasyonda en büyük emeği geçen Ali bey ve eşi Filiz hanım başta olmak üzere Fırat kardeşimizede çok çok teşekkür ederiz..Bizlere bu güzel anıları yaşatan amatörbalıkci.net ailesine çok teşekkür ediyorum..AlkisAlkisAlkis

Bu organizasyonlar bitmez inşallah..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
arkadaşlar daha nice güzelliklere diyorum bugörüntüden sonra söylüyecek birşey bulamıyorum hepiniz harikasınız paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
valla tek kelımeyle mukenmel olmus saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
bi kendime gelsem resimleri gönderecem da kendime gelemiyorum Smile.
bugün işe geçmem gitmem gerekirken benim kuzen aradı kal orada gelme dedi bende kaldım sabah levreğe baktım tek vuruş oldu oda rapalaya vurdu tek kancası kırıldı balık gitti.
ilk fırsatta saroz resimlerini göndereceğim.
marmarada denize girmek gelmiyor içimden o denizi gördükten sonra burası çok cezbetmiyor beniSmile
Bul
LeVrEkCi yazdı:bi kendime gelsem resimleri gönderecem da kendime gelemiyorum Smile.
bugün işe geçmem gitmem gerekirken benim kuzen aradı kal orada gelme dedi bende kaldım sabah levreğe baktım tek vuruş oldu oda rapalaya vurdu tek kancası kırıldı balık gitti.
ilk fırsatta saroz resimlerini göndereceğim.
marmarada denize girmek gelmiyor içimden o denizi gördükten sonra burası çok cezbetmiyor beniSmile
nihatcım önce güzelce bir dinlen sonra düzenlemeyi yaparsın.saros size 4 saat yeride öğrendiniz,birdaha sefere çocuklarıda getir onlarda mahrum kalmasınlar akvaryum gibi denizdenGulumse
Bul
manzara resimleri görmek isteyen burayı takip etsin inanın 10 numara resimler gelecek buraya.
resim bilmemde otayı görüp orada 2 gün de olsa geçirmek lazım.senelerdir saroza gitmek istemişimdir gittim gördüm harika yerler.
sinarit tutmak istemişimdir gittim tuttum.
ali abi ve ailesi sayesinde verdikleri imkanlar sayesinde yaşamak istediğim 2 olayı yaşadım ve çok güzel kalpli insanlarla tanışmış oldum.
resimler çok fazla zamanla hepsini göndereceğim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
eren karagözü tuttu sevdi ve saldı büyüklerine inşallah AlkisSmile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük Zonguldak Avım HK-18 19 3,381 03-12-2014, 16:28
Son Yorum: serdal76
  mordoğan mini org bucalıfikret 44 6,747 03-01-2013, 21:26
Son Yorum: ALTAYLI
  2 günlük av bucalı 76 7,667 16-08-2011, 21:34