Yorumları: 641
Konuları: 17
H.A.R.U.N yazdı:Sevgili Ali saygıdeğer eşi Filiz öğretmen canım kardeşim Fırat birde arkadaşı vardıda adı aklıma gelmedi özür
Ellerinize emeklerinize sağlık bu forumda tüm arkadaşlarda gördüğümüz gibi sizlerde elinizden gelen misafirperverliği yaptınız sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.B izlere yaşattığınız eşsiz tekne gezisi insan eli değmemiş koyları gezdirmeniz ve teknede sırf biz balık tutalım diye kendinizi ve ailenizi seferber etmeniz inanın unutulacak bir özveri değil
Sadece boru kurdu mamun sülünez için Filiz öğretmenin işini gücünü burakıp eceabattan çanakkaleye geçip yem getirmesi Fıratın işi varken işini bırakıp o gün için yanımızda kalması gerçekten bizim için gurur verici bir özveri.
Sizler gibi insanlarla Tanışma fırsatı veren bu forumunda kudreti hiç küçümsenmeyecek bir gerçek.Bu gerçek güzel insanların bir araya gelmesi sayesinde oluşuyor.
Forumdaki gönülleri çok değerli arkadaşlarımız sizler bizler hep beraber daha güzel günlere dostluklara anılara imza atacağız bundan hiç şüphem yok
Herşey için tekrar teşekkür ediyorum
harun bey herzaman başımızla beraber kaplarımız ardına kadar açık tüm dostlara.ismini unuttuğun FİSHMAN-ERSİN
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
oh oh biz burda iş güç .sizler keyif maşallah

iyi eğlenmişsiniz dostlar darısı bizim başımıza ALİ bey ve ailesine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı çok teşekkürler.saygılar
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Burakla Sinanıda unutmadık
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
arkadaşlar daha nice güzelliklere diyorum bugörüntüden sonra söylüyecek birşey bulamıyorum hepiniz harikasınız paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
valla tek kelımeyle mukenmel olmus saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bi kendime gelsem resimleri gönderecem da kendime gelemiyorum

.
bugün işe geçmem gitmem gerekirken benim kuzen aradı kal orada gelme dedi bende kaldım sabah levreğe baktım tek vuruş oldu oda rapalaya vurdu tek kancası kırıldı balık gitti.
ilk fırsatta saroz resimlerini göndereceğim.
marmarada denize girmek gelmiyor içimden o denizi gördükten sonra burası çok cezbetmiyor beni