Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 günlük mini organizasyon
Tamam poyraz olurda bu fırtına şeklinde
Hele biz sarayburnunda poyraz kuvvetli essin diye dört gözle beklerdikki sular bol akınca rapalayı sollu atıp sağdan akıntının içinden lüfer palamut çekerdik
7-8 mi bu fırtına demektir
Bul
yav resimler süper ortam çok güzel,balıklar süper..organizasyon kesin olması lazım,keşif ekibine ve misafirperver ali abim ve ailesine çok teşekkürler ediyorum...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
orfoz17 yazdı:resimlerin devamı....
yangınada canlı şahit oldukSnifsinfSnifsinf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
çok güzel 2 gün geçirdik sevgili abilerimizle.geldikleri için çok teşekkür ederiz.gene beklerizAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi orada tam bir dostluk hakim durumda inan herşey o kadar güzelki ali abi eşi filiz abla oğlu fırat fıratın arkadaşı ersin uzakta olmasına rağmen adından sık sık söz ettiğimiz diğer oğlu burak,kaptan(ismini unuttum),daha orada tanışıpta ismini hatırlayamadığım birkaç kişi daha var o kadar ilgililer ki ilk dakikadan son ayrılana kadar inan her tanıştığım kişiyle sanki kırk yıllık dost gibi anlar yaşadık.
ben orada yapılacak her türlü organizasyona gönülden varım.
büyük türkiye organizasyonu için birkaç konuşmamızdan çıkan sonuç sanıyorum 2009 yaz başı için tarih belirlemek için çalışmak lazım.
bana kalsa bu seneki erdek organizasyonunuda orada yapılabilinir ama sanıyorum bu saatten sonra heralde itirazlar olacağından olmaz diye düşünüyorum.1 kişi olmaz dese yine olmaz.
ufak organizasyonlar için zaten çanakkale şu anda orada bir organizasyon yapsa heralde 15-20 kişi olacaktır.ben daha yeni orada olduğum için yapılacak küçük organizasyona katılamam ama küçük guruplar halinde gidecekler ali abiyle iletişim kurarak orada toplanıp balık tutabilirler bunu inanın tavsiye ederim ve bende merakla buradan takip ederim.
ayrıca her sene orada olabilmek için inanın fırsat kollayacağım.
ne demek abi her zaman bekleriz.şimdiden özledik sizleri.en kısa zaman da tekrarını beklerizAlkisAlkisAlkis
Bul
vay be denize girmeye kıyamassın nasıl berrak güzel su baktıkça içim eriyor, balık tutmanın zevki ayrı Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:vay be denize girmeye kıyamassın nasıl berrak güzel su baktıkça içim eriyor, balık tutmanın zevki ayrı Seerf
murat abi fırsatını kolla yakalayınca kaçıver bu taraflaraSmile
Bul
harika dostluklar,harika yerler,harika bir paylaşım tebrikler keşke herkes orda olabilseydi
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
tebrikler hepinize çok güzel paylaşım olmuş ev sahipleri ve misafirlerde keyifli zamanlar
geçirmiş fotalar harika gerçekten çok güzel yerler böyle muhabbetlerin dostlukların daim
olması dileğiyle herkese selamlar rastgele arkadaşlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tşklr ismail beyGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük Zonguldak Avım HK-18 19 3,385 03-12-2014, 16:28
Son Yorum: serdal76
  mordoğan mini org bucalıfikret 44 6,753 03-01-2013, 21:26
Son Yorum: ALTAYLI
  2 günlük av bucalı 76 7,672 16-08-2011, 21:34
Son Yorum: yycolak