ya mehmet abi ben senin videoları seyredemiyorum, daire de filtre varda, evdede seyredemiyorum, ne iştir anlamadım. "oynat"a tıklıyorum kimsecikler yok.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
son düğüm hariç aynen bende bu şekilde uyguluyorum fırdöndü kullanılmaması çok önemli.
ayrıca mehmet abi gösterim için heralde rapala önündeki misina halkayı büyük tutmuşsun ben onu 1 cm kadar tutuyorum.bu güzel ve faydalı paylaşım için teşekkürler eline emeğine saglık.
not:
başlığı değiştirdim bu konu aranan konu oldugundan dolayı rapala düğümü şeklinde arattıldıdında bulunması açısından kolay olsun diye.
BalıkcıSerdar yazdı:ya mehmet abi ben senin videoları seyredemiyorum, daire de filtre varda, evdede seyredemiyorum, ne iştir anlamadım. "oynat"a tıklıyorum kimsecikler yok.
Serdar Bey, forumdan izleyemiyorsanız google video linkini de veriyorum oradan bakabilirsiniz.İzlemeniz gerekir bir problem yok.Yine de olumsuz diyorsanız ''Adobe'' nin sitesine girip flash player'ın son versiyonunu PC nize yüklemenizi tavsiye ederim.Önceki vidolarımdan birini de Nihat arkadaşımız izleyemediğini söylemişti.Bir arkadaşımız bu tavsiyeyi önermişti..
Rastgele..
LeVrEkCi yazdı:son düğüm hariç aynen bende bu şekilde uyguluyorum fırdöndü kullanılmaması çok önemli.
ayrıca mehmet abi gösterim için heralde rapala önündeki misina halkayı büyük tutmuşsun ben onu 1 cm kadar tutuyorum.bu güzel ve faydalı paylaşım için teşekkürler eline emeğine saglık.
not:
başlığı değiştirdim bu konu aranan konu oldugundan dolayı rapala düğümü şeklinde arattıldıdında bulunması açısından kolay olsun diye.
Açıklaman için teşekkürler Nihat.Önerini arkadaşlar dikkate alırlar herhalde..
Rapala ambalajındaki orijinal düğüm tarifinin fotosunu da ekledim arkadaşlar..