Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Köstek Bağı-3 (Düğümlü) Video
mehmet abi vallaha bravo.elimden gelse size usta öğretici belgesi verirdimmm.çok güzel paylaşım ellerinize sağlıkAlkisAlkisAlkis
Bul
Teşekkür ederim Ali Bey. Bu düğümleri ve daha güzel bir çok türlerini arkadaşlarımız zaten biliyor ve uyguluyorlar. Amatör Balıkçılığa yeni gönül verenler ve genç arkadaşlar için biraz katkım oluyorsa bu bana yeter..
Rastgele..
Bul
köylüm tebrikler Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Lakerda yazdı:Teşekkür ederim Ali Bey. Bu düğümleri ve daha güzel bir çok türlerini arkadaşlarımız zaten biliyor ve uyguluyorlar. Amatör Balıkçılığa yeni gönül verenler ve genç arkadaşlar için biraz katkım oluyorsa bu bana yeter..
Rastgele..
mehmet abi çoğumuz bu düğümleri biliyoruz.ama senin bu konuları düşünüpte çok güzel çekimlerle anlatmanAlkisbildiğimiz düğümleri unutturup tekrardan öğrenmemize sebep olmuş gibi zevkle izledim.hemde birkaç kez ..tekrar tşklrAlkisAlkisAlkis
Bul
Lakerda yazdı:Teşekkür ederim Ali Bey. Bu düğümleri ve daha güzel bir çok türlerini arkadaşlarımız zaten biliyor ve uyguluyorlar. Amatör Balıkçılığa yeni gönül verenler ve genç arkadaşlar için biraz katkım oluyorsa bu bana yeter..
Rastgele..
Evet arkadaşlar işin özü bu işte sizin önemsemediğiniz çok basit diye kulak ardı ettiğiniz bir bilgi bir başkası için yeni ve önemli bir bilgi olabiliyor yaw bunda ne var demeyip konusu olmayan bilgileri paylaşmaktan hiç çekinmeyelim
Bul
Paylaşım için teşekkürler,elinize sağlık
Bul
mehmet bey çok teşekkürler anlatımın bu kadar açık ve basit olması pratiği kolaylaştırıyor benim gibi ara vermiş amatörler için biçilmiş kaftanAlkis
Bul
Paylaşım için teşekkürler,elinize sağlıkAlkis
Bul
deniz aşığı yazdı:mehmet bey çok teşekkürler anlatımın bu kadar açık ve basit olması pratiği kolaylaştırıyor benim gibi ara vermiş amatörler için biçilmiş kaftanAlkis
Daha çok yeni başlayanlar için bildiklerimi ve yeni öğrendiklerimi burada paylaşmaya çalışıyorum,ben de teşekkür ederim..[Resim: icon7.gif]

Erol77 yazdı:Paylaşım için teşekkürler,elinize sağlıkAlkis
Erol neredeyse hergün beraberiz ama burada da seni görmek güzel..
''Balıksız av raporları'' konu başlığımız da var,bugünkü lüfer kovalamanı anlatsana oarada..Siyirdim
Ayrıca bu resmiyet nerden çıktı ? ''elinize sağlık'' ne demek ekürim benim.Seni tanımayan mı kaldı..
Bul
Teşekkürler Mehmet ..Ellerine sağlık..

Gerçekten, her ne kadar bilinse de, tekrarlanmayan bilgiler unutulabiliyor..Bu açıdan hatırlatmaların sadece acemiler veya yeni başlayanlar için değil ,herkes için çok değerli..

Sağolasın..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Köstek bağlama-Video (Düğümsüz) Lakerda 18 16,782 07-12-2012, 01:46
Son Yorum: dagistan
  İğne bağlama 3 (Video) Lakerda 17 7,073 19-09-2012, 11:50
Son Yorum: MERCURY90
  İğne bağlama 2 (Video) Lakerda 36 10,666 17-09-2012, 02:14
  Rapala Düğümü - Video Lakerda 48 20,054 17-09-2012, 01:33