Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uydu yayın frekansları değişiyor
Köksal yazdı:Oktay bey birde hotbirtde fransızların av kanalını nasıl seyredeceğiz?Seyredebilmemiz için ne yapmamız gerekiyor.Gerçi bende vestel 840 CI diye dandik bir uydu cihazı var ama bunun yazılımı varmı yoksa direkt key girsek açarmı?Bu konuda bizi aydınlatıverirsen sevinirim.

O kanal viacess 2 ile şifrelenmiş ve TPS kanallarına ait bildiğim kadarıyla şuan TPS'leri seyredebilen yok.

Eğer viacess 1 ise o kanalın şifresi cihazınıza emu yüklemeniz yeterli olacaktır
Bul
2 gündür bunu arıyorum çok saolSiyirdim
Bul
oktay abi allah senden razı olsun babam tamirciye (uyduyu ayarlayacak kişi) vereceği parayı bana verdiBobo
Bul
thunderbolt yazdı:Oktay'cım benim Next-8000 XCam Plus gibi dandik bir cihazım var.Dediklerini yaptım.Kanalların Network on yaptım.Arada kilitlendi.Baştan başladım.Yine aynısı oldu.Sonra cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm.Ancak bazı kanalları bulamadı.İşin kötüsü Yumurcak Tv diye bir kanal var ve çıkmadı.Ufak kızım başımın etini yiyor.Ne tavsiye edersin ? ( Bu arada frekansını ve değerlerini yeni Tp olarak giriyorum ve tarama yaptırıyorum , yine olmuyor )
nedim abi alalh kolaylık versin bir tane de kız kareş bende var vallaSiyirdim
Bul
Lapsetur yazdı:O kanal viacess 2 ile şifrelenmiş ve TPS kanallarına ait bildiğim kadarıyla şuan TPS'leri seyredebilen yok.

Eğer viacess 1 ise o kanalın şifresi cihazınıza emu yüklemeniz yeterli olacaktır

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sağol.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yayın avında nasibim... avcıhakan 3 1,218 26-09-2012, 12:19
Son Yorum: muratcoskun
  Haliç değişiyor! maxtar 9 1,408 11-03-2012, 00:34
Son Yorum: araphüso26
  yayın balığının beslenmesi fotoğraflı :) araphüso26 62 6,989 11-02-2012, 02:28
Son Yorum: araphüso26
  Dev yayın. Küçük_Balıkçı 13 3,195 23-03-2007, 00:57
Son Yorum: Boğaziçi
  2,5 metre yayın bekliyoruz :D GuRoL 6 2,499 19-04-2006, 17:07
Son Yorum: GuRoL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi