Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Köksal yazdı:Oktay bey birde hotbirtde fransızların av kanalını nasıl seyredeceğiz?Seyredebilmemiz için ne yapmamız gerekiyor.Gerçi bende vestel 840 CI diye dandik bir uydu cihazı var ama bunun yazılımı varmı yoksa direkt key girsek açarmı?Bu konuda bizi aydınlatıverirsen sevinirim.
O kanal viacess 2 ile şifrelenmiş ve TPS kanallarına ait bildiğim kadarıyla şuan TPS'leri seyredebilen yok.
Eğer viacess 1 ise o kanalın şifresi cihazınıza emu yüklemeniz yeterli olacaktır
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
2 gündür bunu arıyorum çok saol
oktay abi allah senden razı olsun babam tamirciye (uyduyu ayarlayacak kişi) vereceği parayı bana verdi
thunderbolt yazdı:Oktay'cım benim Next-8000 XCam Plus gibi dandik bir cihazım var.Dediklerini yaptım.Kanalların Network on yaptım.Arada kilitlendi.Baştan başladım.Yine aynısı oldu.Sonra cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm.Ancak bazı kanalları bulamadı.İşin kötüsü Yumurcak Tv diye bir kanal var ve çıkmadı.Ufak kızım başımın etini yiyor.Ne tavsiye edersin ? ( Bu arada frekansını ve değerlerini yeni Tp olarak giriyorum ve tarama yaptırıyorum , yine olmuyor )
nedim abi alalh kolaylık versin bir tane de kız kareş bende var valla
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Lapsetur yazdı:O kanal viacess 2 ile şifrelenmiş ve TPS kanallarına ait bildiğim kadarıyla şuan TPS'leri seyredebilen yok.
Eğer viacess 1 ise o kanalın şifresi cihazınıza emu yüklemeniz yeterli olacaktır
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sağol.
Memleket SİVAS/Şarkışla