Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YAKINDA SHOW ZAMANI....
sayin dostlar,kimsenin dikkatini cekmedi,bende bir sessizlik var,yakinda,avlanmaya gidiyoruz,en yeni fotolar,vahsi baliklar,yakinda,Smilebu arda buralarin fotolarini da yayinlicam,burasi okyanussa bende,suyun basindayim,saygilar...buyuk baliklari turkiyeye kovalicam,bogazda bekleyinSmile)
Bul
merakla bekliyoruz maceralarını
Bul
Hako abi 4 gözle seni bekliyoruz.Yolla abi şöyle 30 kg-40 kg olsun.Üstü de kabulümüzdür abi.:0507:Saygılar abi
Bul
balıkavı raporlarını merakla bekliyoruz. sana şimdiden rastgelsin, avın bereketli, resimlerin çok ve canlı olsun..
bir suskunluk olduğunu farketmez olurmuyuz, ben farkettimde geçenki resim silme olayından kalma bir kırgınlıkmı var acaba diye düşünüyordum ve üzülüyordum. şimdi olmadığını öğrenip sevindim doğrusu. (bu arada ben siteyi çok sıkı takip edemiyorum eğer arada kaçırdığım bir şeyler varda bu yazdıklarım onlardan dolayı yalnışsa peşinen özür dilerim)
sevgilerle....
Bul
yok bahooli kardes,bu aralar is bakimindan cok yogun bir zaman geciriyorum,takimlar ,arabalarin bakimi hepsi hazir,sardalyeler bile tuzlanmis dolapta,yilbasini atlatir atlatmaz,3 gunlugune 6 saatlik bir yere okyanusun ortasina,dip,derinliklere,soz verdim 4 kiloluk lufer,ler avlicam.kafve renkli yenilen kopek baliklarindan cekmeye calisicaz.hayirlisi,denizi ayda bir koklamasam bunalima girerim ,ondan dolayi tam tesgilat hazirim,bu aralarda turkiyeden misafirim geliyo oda gelsin karada bana olum yok.
Bul
.............
Bul
inşallah ben bile buradan heyecanlandım güzel haberlerini resimleri bekliyoruz şimdiden rastgele....
sevgilerle..
Bul
Şimdiden rast gele bereketli olsun fotoları yakın çekim yapmayı unutmayın sevgiler.
Bul
Okyonusların çocucuğundan da beklenen en baba balıklarla donatılmaış av olmassa ayıp olmazmı.Ben ise halen karadayım ve balığa çıkamıyourum en kısa zamanda paylaşmak üzere sana ve ailene selamlar
Bul
güzel resimler vede haberler bekliyoruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  boat show HIDIR 17 2,380 15-02-2010, 22:35
Son Yorum: bucalıfikret
  avrasya boat show ahmet_beşiktepe 14 2,988 09-02-2009, 19:45
Son Yorum: Albatros-gr
  az kaldı zamanı geldi LeVrEkCi 22 4,019 10-03-2008, 20:06
Son Yorum: orhanekmekci
  16/12/2007  expo boat show yalova tatar 24 3,819 17-12-2007, 17:05