27-12-2008, 23:28
Selam Dostlar ,
Yine hafta sonu geldi ve Çeşme’den gelen sesler içimizdeki balık aşkını ateşledi.Bu hafta rüzgar hızı 5-6Bft oluşu aramızdan bolca fire vermemize sebep olduysa da, Onur dostum ve ben Don Kişotluk yaparak rüzgar da yağmur da bizi yıldıramaz deyip balık yollarına düştük.
Sabah 6.30’da kalkacak teknemize vardığımızda , pek umut yok gibi görünse de Burhan Kaptanın havanın sorun yaratmayacağını söylemesiyle yola koyulduk.Eşek adası civarındaki adacıkların koylarına sığındığımızdan pek sorun da yaşamadık.Sabah suyu çapa tutturma ve yer değiştirmelerle geçti.Pek verimsizdi.Öğleden sonra deniz bu Don Kişotluğumuzu takdir etmiş olacak ki rızkımızı verdi.
Hala biraz sallanıyor hissi devam etse de keyifliydi.Bu şartlarda buna da şükür.
Kullandığımız takım ve yem bilgileri;
Çeşme-Eşek adası civarı av bölgesi
Silverstar Safari 210 kamış
Shimano 2 bearing Alivio 10000 makine
0.40 mm. Remixon excellent misina
Klasik üçlü dip oltası igneler No 3 ve 2 beyaz çapraz
100-125gr kurşun
sardalya, sülünez
Herkese keyifli av dileklerimle....
Yine hafta sonu geldi ve Çeşme’den gelen sesler içimizdeki balık aşkını ateşledi.Bu hafta rüzgar hızı 5-6Bft oluşu aramızdan bolca fire vermemize sebep olduysa da, Onur dostum ve ben Don Kişotluk yaparak rüzgar da yağmur da bizi yıldıramaz deyip balık yollarına düştük.
Sabah 6.30’da kalkacak teknemize vardığımızda , pek umut yok gibi görünse de Burhan Kaptanın havanın sorun yaratmayacağını söylemesiyle yola koyulduk.Eşek adası civarındaki adacıkların koylarına sığındığımızdan pek sorun da yaşamadık.Sabah suyu çapa tutturma ve yer değiştirmelerle geçti.Pek verimsizdi.Öğleden sonra deniz bu Don Kişotluğumuzu takdir etmiş olacak ki rızkımızı verdi.

Kullandığımız takım ve yem bilgileri;
Çeşme-Eşek adası civarı av bölgesi
Silverstar Safari 210 kamış
Shimano 2 bearing Alivio 10000 makine
0.40 mm. Remixon excellent misina
Klasik üçlü dip oltası igneler No 3 ve 2 beyaz çapraz
100-125gr kurşun
sardalya, sülünez
Herkese keyifli av dileklerimle....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...