Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekci varmısın?yokmusun?
hepinize sonsuz teşekkürler,yazdıklarınız beni hem onurlandırdı hem gururlandırdı böyle bir ailemiz oldugu için çok mutluyum.teşekkürler Alkis
Bul
nihat inşallah çağırırlar.bence gayet güzel bir neden söylemişsin.tekne alacam değilde ev alacam desen zaten baştan kaybettiydin.
Artık tekne alırsan Ankara ekibini toplar ne yapıp yapar toplar hayırlı olsuna geliriz.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ben o tekneyi alırsam zaten ilk işim 3 günlük organizayon düzenlerim ve tüm şehirleri beklerim ilker,düşünsene tutulacak balıkları ve muhabbetleri Gulumse
Bul
belki ilginç bulurlar çağırırlar abi yaw hemen karamsarlığa kapılma, hep acıklı insanlarmı olacak yani ki birçoğu senaryodur onların. bende anneme çok yalvardım yemekteyize sokayım seni yarı yarıya kırışırız diye ama dinletemedim Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ah be ercan abi ben bu hayalimde o kadar ciddiyim ki eşime gel evi satıp büyük bir yat alıp yatta yaşayalım dedim kabul etse 1 dakika düşünmeden yapardım ama hayat müşterek onunda rızası olması lazım.yoksa hayata bak bogazda istinye koyuna demirle orada yaşa organizasyonlarıda ailece yap.
valla çalışmakla zor o hayal de inşallah piyangodan bekliyorum Gulumse
avustralyada kılıç fikrin her daim aklımda inşallah seninle sırt sırta kılıç çekmek bagıra çagıra hele mükemmel olurdu Seerf
Teknede yaşama fikri bizim gündemimizden hiç çıkmadı hele işlerimin bozulup Foça'daki evimi ve büyük teknemi satınca dahada canlı kaldı. Allah izin verirse bunu en kısa sürede gerçekleştireceğim. Bu arada kılıç çekerken dediğin gibi bağırmamak eldemi offff
Bul
bunlar gibi bir tekne alabilsen

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
Hadi nihat inşallah çağırırlarda VARMISIN YOKMUSUN a bir organizasyon düzenleriz, Acun seyirci neymiş o zaman görür..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ertük abartma yahu o nasıl bir teknedir öyle. Tamam gönlünden geçirdiğin için eyvallah da biz biraz daha mütevazi olanlara bakalım. Nihat'ın konuyu gümbürtüye getirmeyelim
Bul
Amcaoğlu dualarımız seninle, inşallah tez zamanda çağırılırsın. Hayallerin diyecem ama pek te hayal sayılmaz, bence geleceğe yönelik düşüncelerin. Sen ona kavuşacak güçtesin. Herşey gönlünce olsun. Wink
Bul
hayırlısı olacaksa senin için çağırsınlar kardeşim... bu işler birazda nasip işi..çağırılırsan curcunaya bak senSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Araphüso-Levrekci dalaşması araphüso26 156 14,887 23-03-2010, 00:56
Son Yorum: araphüso26
  levrekçi yardım ahmet_beşiktepe 19 2,725 02-03-2007, 17:30