Dün akşam geldiğim mordoğanda bu sabah için sırtı yapmayı planladım.Hava durumu 12e kadar uygundu sabah kalktığımda baktım hava gayet güzel kahvaltıdan sonra ver elini denize,açıldığımda 9.20 olmuşdu deniz süt liman sırtı havasıda yok derken bir vuruş gelen hanosdevamı yine boş bu kez yemliye döndüm gelen balıklar izmaritti bu arada güneşli hava yerini bulutlara bırakırken rüzgarda hızını artıdı.Ben yeniden sırtıya döndüm yerimide bulduktan sonra gelenler aşağıda.Bu balık bolluğuna birde martı eklendi rapaladan kurtarırken benide kolumdan yaraladı neyse kendisini sağ salim rapaladan kurtardım Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle,rasgele.
maşallah boyları baya büyük istavritlerin,orhan abi küreklemi sırtı yapıyorsun eğer öyleyse valla tebrik ederim zor iş.
bu arada geçmiş olsun martı işi sakat hele rapalaya daldımı çok sakat oluyor geçmiş olsun.
orhan abi süper balıklar, afiyet şeker olsun
Bir kaç kere çapariye yakalanmış martıya rastladım 3 kişi zor zaptetmiştik helal olsun tek başına iyi savaş vermişsin. Bu arada yaralanma için geçmiş olsun.
Orhan abi tebriklerMotorsuz tekne ve sırtı...Valla büyüksün.Hepimize örneksin gerçektenİstavritlerin harika, melanurlar ve uskumrun ekstra güzel olmuş.MArtı için de geçmiş olsun.Aman dikkat.Bazen sevimli yaratıklar yırtıcı olabiliyor.Afiyet olsun.Rastgele...
Orhan abi bereketli bir av olmus...istavritler bizim burada kokal dediklerimizden...buyuk boy,afiyet olsunabi kurekle sirti vallahi bravo dogrusu
marti olayi icin gecmis olsun,
kasap100 yazdı:Orhan abi tebriklerMotorsuz tekne ve sırtı...Valla büyüksün.Hepimize örneksin gerçektenİstavritlerin harika, melanurlar ve uskumrun ekstra güzel olmuş.MArtı için de geçmiş olsun.Aman dikkat.Bazen sevimli yaratıklar yırtıcı olabiliyor.Afiyet olsun.Rastgele...
Not: Ölçü için ayrıca teşekkürler ve tebrikler
mariner8 yazdı:Tebrikler kaptanım istavritler tam eşek istavriti , üç melanur ve birde kolyos çok güzel av olmuş afiyetler
uskumru`mu ...kolyos mu? [SIZE=2]dogru cevabi Orhan abi verecek...yarisma baslamistir[/SIZE]