Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
selimiye'den tavalıklar
selam arkadaşlar dün akşam üstü gelen telefon haberiyle acele bu sabah izmire geldik nasibse yarın tekrar gidiyorum
daha önceden de söylediğim gibi cep telefonu denize düşürdüm oyüzden resm makinasını yanıma almıyorum tutulan balıklar eve gelince çektim bu yzden özür dilerim cepte video var yakında gönderirim.

12/07/2009 pazar.saat 18.00 takımları alıp kürek çekip meraya gittim demirleyip oltamı yemleyip balıkların vurmasını bekledim 15 dakika sonra vuruşlar gelmeye başladı melanur isparoz ve bilmediğim balık geldi balıkcılar lahos yavrusu dediler yaklaşık 15 saat içinde 6.7 parca balık aldım bugünlük yeter deyip kıyıya kürek taliminle geldim...

yem.teke
misina.0.30
kurşun.100 gr
derinlik.40 mt

http://www.dailymotion.com/user/bucali_f...vym_webcam

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
birgün aradan sonra saat 17.00 erdal abimle balığa gittik mera aynı yer
ben bir adet karagöz aldım erdal abimde isparoz aldı ardal abime aşı yapılmıştır ..

yem. teke
misina.0.30
iğne.7numara düz beyaz
kurşun.100gr

11/07/2009. cumartesi sabah 07 hareket mercan merası 4 adet mercan aldım derinlik 50 mt
yem. teke
misina. 035
iğne. 7no düz beyaz

birdaha bu merada balık çıkmadı balık kıyıda görüldü yaklaşık 100 mt ileride

Bul
Fiko,isparozlar oldukca irilermiş.şu melenurlara burada yem beğendiremezken orada tekeye geliyorlar inşallah devamıda bereketli olur,Afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Fikret masallah raporlar gemeye basladiAlkis....afiyet olsunSeerf
lahos`un lezzeti nasil?
birde son fotoda karagoz kancayi tam yutmus galiba,agzindaki o misine degil mi?
rastgele
Bul
fikret abim bereketli olsun teknenin bereketi maşallah allah nazardan saklasın afiyet olsun rastgele selamlar.AlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
16/07/2009 perşempe sabahı erdal abimle saat 006 da bomba denemesi yapalım dedik
yanlış anlaşılmasın gerçek bomba değilSiyirdimkıbrız takımın aynısı sadece bildiğimiz beyaz köpük ekmeği üstüne sarıp iğneleride ekmewğin üstüne güzelce sarıyoruz bedensiz takımları hazırlayıp kıyıdan 50 veya 60 mt uzaklaşım belli aralıkla 2 tane bombayı bıraktık biraz uzaklaşım seyrediyoruz aman allahım o nasıl ekmeği patlatıp köpüğü de batırıyor tekrar köpük su üstü yapıyor küreklere talim derken 2.si patladı bu arada demir atmadanda erdal abim mercan cekiyor bende bombaları takipteyim güzel avımız oldu ..

Bul
bucalıfikret yazdı:16/07/2009 perşempe sabahı erdal abimle saat 006 da bomba denemesi yapalım dedik
yanlış anlaşılmasın gerçek bomba değilSiyirdimkıbrız takımın aynısı sadece bildiğimiz beyaz köpük ekmeği üstüne sarıp iğneleride ekmewğin üstüne güzelce sarıyoruz bedensiz takımları hazırlayıp kıyıdan 50 veya 60 mt uzaklaşım belli aralıkla 2 tane bombayı bıraktık biraz uzaklaşım seyrediyoruz aman allahım o nasıl ekmeği patlatıp köpüğü de batırıyor tekrar köpük su üstü yapıyor küreklere talim derken 2.si patladı bu arada demir atmadanda erdal abim mercan cekiyor bende bombaları takipteyim güzel avımız oldu ..
bereketli ve afiyet olsun Fikret...Seerf
Bul
balıklar güzel ortam güzel yeni yeni taktikler bombalar helal olsun fikret abim yakışıyor sanaAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
sabah suyunu aldık erdal abi öğlen suyunu alalım dedi fakat çok sıcak akşam suyunu alırız dedim baktımyüz ifadesi değişti tamam dedim gidelim meramıza küreklerin hızınla gittik demirleyip oltalarımızı attık allah tan hasır şapkalarımızı yanımıza almışız faydasını gördük karışıklar gelmeye başladı isparoz melanur hanos ve lahos yavrusu sıcak olmasından dolayı avımızı sonlardırdık.
yem. teke
misina.0.30
kurşun.100 gr
iğne.7 numara düz beyaz
3lü klasik takım

Bul
Fiko,melenurları aldığın yer tam sırtı yapılacak meraymışGulumseafiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 2,024 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,927 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  marmaris selimiye'den lambuka avı bucalıfikret 33 4,673 21-09-2012, 14:01
Son Yorum: orhanekmekci
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,197 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,431 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,968 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 5,238 27-08-2011, 11:47