Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kefal
kafali yakalarken takım olarak kıbrıs sarması kullanırken tutulacak yeri kaç saat önce yemlemem gerekir tutucagım yeri ekmekle yemlesem olurmu
Bul
emre birçok konu açıp sorular soruyorsun sonra cevaplara cevap yazmıyorsun hatta belkide sordugun soruya gelen cevabı bile okumuyorsun nasıl olacak bu iş???
Bul
Daha acemi abisi öğrenecek inşallah..Gulumse
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
abisi hepsini bieden not edecektir belki nede olsa o bir ÖĞRENCİ Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bizde öğrenciydik kamil abisi,uzun abisi Gulumse amaa işte o aması önemli.
soruyu sordunmu cevabına teşekkür edeceksin ben kaç sorusuna cevap verdim ama cevaba ne teşekkür ne cevap vermedi.
öğrensin,okulda öğrenilenden bazen daha değerlilerini dışarıda öğrenebilir.okuldada öğrensin buradada Gulumse
Bul
Happy dedimya abisi o bir öğrenci daha okumaya zaman bulamadı herhal okur elbet bir gün daha genç o
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bakalım bunları okuyacakmı Gulumse
Bul
abi ben cevapları okuyup balıga gidiyorum geçen sordugumda beykoz kanlıcada ne çıkıyor diye sormuşdum siz kıraça gümüş demişdiniz bende beykoz kanlıcaya gittim okul tatil oldugu için 2 günde bir balıga gidiyorum onun içide soruyorum gümüş le kıraçaya tutarken bir adam kefal tutuyadu kefal hoşuma gittig kıraçadan bayagı büyük adama sordum biraz anlattı ama anlamadım ben de gidicende kefal tutmaya çalışıcam onun içinde soruyorum
bunlarda beykozda salı günü tutugum balıklar HERKESE TEŞEKKÜRLER

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Evlat,tavalığı fazlasıyla cıkarmışsınAlkisAlkisafiyet olsun.
Bornova - izmir
Bul
emre o zaman bizleri sonuçlardan haberdar et lütfen bak ne güzel balıklar tutmuşsun bunlarıda bizlerle paylaş lütfen.rastgele Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  (KEFAL) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 4 Boğaziçi 30 12,952 30-06-2016, 04:45
Son Yorum: nurideniz34
  kefal avım acemikaptan 32 5,545 07-01-2010, 01:42
Son Yorum: levend
  bilgi (Kefal avı) kefalcı ibo 23 4,664 30-09-2009, 20:57
Son Yorum: turna
  kefal avı oltası kartallı 15 10,104 07-12-2008, 00:29
Son Yorum: bucalıfikret
  Kefal Avı İçin Yardım harslan1978 13 4,998 04-04-2007, 21:12