Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güzel köyüm
meteor yazdı:Uğurcum, bu güzel resimleri bizlerle yaplaştığın için teşekkür ederim. dalından koparıp yemek çok keyifli oluyor. özellikle siyah üzümün antioksidan etkisi çok fazladır . afiyet olsun.

1. resmi bende merak ettim ama açıklama gelmiş, ben bunların ipe dizilip satıldığını hatırlıyorum eskiden, ismini çıkaramadım ama yaban elması gibi ismi vardı herhalde, artık rağbet yok herhalde,

çevremizde iğde ağaçları var ama meyvalarını toplayan yok buda onun gibi oldu galiba..
senin dediğini ben anldım abim senin değin bir tür yemiş buralarda pasarlarda satılıyo bu ondan çok ama çok daha ayrı bir şey bu meyve zamanı gedinmi marketlere gelir alıcısıda oldukca fazladır keşke herkes çorum da otursa Siyirdim
Bul
balıkcı uğur yazdı:senin dediğini ben anldım abim senin değin bir tür yemiş buralarda pasarlarda satılıyo bu ondan çok ama çok daha ayrı bir şey bu meyve zamanı gedinmi marketlere gelir alıcısıda oldukca fazladır keşke herkes çorum da otursa Siyirdim

sizden fırsat kalıpta bize kadar gelemiyor demekki Smile
Bul
meteor yazdı:sizden fırsat kalıpta bize kadar gelemiyor demekki Smile
inşallah gelir orhan abimWinkBobo
Bul
içimizi açtın be koçum
köyünüzde allah vermesin hiç cenaze kalkmıyordur herhalde
insanın ömrüne ömür katar oralar
inşallah kıymetlidir
yok olmasına izin vermeyin
ata toprağını boş bırakmamanız çok güzel
yeni öğretim yılı geçen yılki gibi başarılı geçsin inşallah
babana selamlar
Bul
Güzel paylaşım için teşekkürler Uğur.Çok güzelmiş köyün.Böyle güzelliklerin kıymetini bilmek gerekiyor.Üzümleriniz de harika görünüyor.Kimbilir nasıl lezzetlidir.Bu arada yeni öğretim yılında sana başarılar kardeşimAlkis
Bul
Paylaşımın için teşekkürler Uğur,ayrıca yeni ders yılında sana başarılar dilerim.Köyünüz çok güzelmiş,bağ-bahçe...
Bu arada arkadaşların merakla sorduğu 1 nci.fotodaki meyvenin adı üvez.
Zamanı gelince Yalova merkez kapalı kapalı pazaryerinde köylü tezgahlarında görmekteyiz.Meyve hakkında bilgi edinmek istenler için :
http://meyvelitepe.typepad.com/meyvelite...agaci.html
Bul
Bobo
Lakerda yazdı:Paylaşımın için teşekkürler Uğur,ayrıca yeni ders yılında sana başarılar dilerim.Köyünüz çok güzelmiş,bağ-bahçe...
Bu arada arkadaşların merakla sorduğu 1 nci.fotodaki meyvenin adı üvez.
Zamanı gelince Yalova merkez kapalı kapalı pazaryerinde köylü tezgahlarında görmekteyiz.Meyve hakkında bilgi edinmek istenler için :
http://meyvelitepe.typepad.com/meyvelite...agaci.html
hay eline sağlık mehmet abim dedimya şehirden şehire isim far eder diye bizde ivaz deriz nette araştırdım ama bulamadım sen bulmuşsun eline sağlık hiç taına baktınmıWink
Bul
ufuktan26 yazdı:Güzel paylaşım için teşekkürler Uğur.Çok güzelmiş köyün.Böyle güzelliklerin kıymetini bilmek gerekiyor.Üzümleriniz de harika görünüyor.Kimbilir nasıl lezzetlidir.Bu arada yeni öğretim yılında sana başarılar kardeşimAlkis
teşekkürler ufuk hocam tüm öğrencilere Allah zihin açıklığı versin Affet
Bul
yycolak yazdı:içimizi açtın be koçum
köyünüzde allah vermesin hiç cenaze kalkmıyordur herhalde
insanın ömrüne ömür katar oralar
inşallah kıymetlidir
yok olmasına izin vermeyin
ata toprağını boş bırakmamanız çok güzel
yeni öğretim yılı geçen yılki gibi başarılı geçsin inşallah
babana selamlar
teşekkürler yalçın abim köyümüzde yaş rekoru babamın ananesinde 109 yaşındayken vefat etmiş şimdide köyümüzde bir dedemiz var 100 ne adımını attı herhaldeBobo
Bul
balıkcı uğur yazdı:Bobo
hay eline sağlık mehmet abim dedimya şehirden şehire isim far eder diye bizde ivaz deriz nette araştırdım ama bulamadım sen bulmuşsun eline sağlık hiç taına baktınmıWink
Tadına baktım bilirim Uğur suratım şekilden şekile girdiydi ama yumuşaması için askıda bekletilip yenmesi gerektiğini bilmiyordum,senden öğrendim.. [Resim: icon7.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Güzel bir sazan... bill74 20 3,932 17-08-2012, 11:56
Son Yorum: bill74
  Ağlasun deresinden güzel iki görüntü nasipse bu pazar Burdur ekibi olarak oradayız yusufburdur 30 6,145 17-02-2009, 01:27
Son Yorum: adem77
  İŞte GÜzel Mudanyam mudanya 23 4,460 20-01-2008, 03:13
Son Yorum: Ege
  güzel istanbuldan görüntüler bucalıfikret 12 3,176 12-12-2007, 16:22
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  buda benim köyüm erdekli yücel 36 6,348 12-06-2007, 01:19
Son Yorum: yorgunum77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi