Yorumları: 2,905
Konuları: 44
meteor yazdı:Uğurcum, bu güzel resimleri bizlerle yaplaştığın için teşekkür ederim. dalından koparıp yemek çok keyifli oluyor. özellikle siyah üzümün antioksidan etkisi çok fazladır . afiyet olsun.
1. resmi bende merak ettim ama açıklama gelmiş, ben bunların ipe dizilip satıldığını hatırlıyorum eskiden, ismini çıkaramadım ama yaban elması gibi ismi vardı herhalde, artık rağbet yok herhalde,
çevremizde iğde ağaçları var ama meyvalarını toplayan yok buda onun gibi oldu galiba..
senin dediğini ben anldım abim senin değin bir tür yemiş buralarda pasarlarda satılıyo bu ondan çok ama çok daha ayrı bir şey bu meyve zamanı gedinmi marketlere gelir alıcısıda oldukca fazladır keşke herkes çorum da otursa
Yorumları: 913
Konuları: 30
balıkcı uğur yazdı:senin dediğini ben anldım abim senin değin bir tür yemiş buralarda pasarlarda satılıyo bu ondan çok ama çok daha ayrı bir şey bu meyve zamanı gedinmi marketlere gelir alıcısıda oldukca fazladır keşke herkes çorum da otursa 
sizden fırsat kalıpta bize kadar gelemiyor demekki
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
içimizi açtın be koçum
köyünüzde allah vermesin hiç cenaze kalkmıyordur herhalde
insanın ömrüne ömür katar oralar
inşallah kıymetlidir
yok olmasına izin vermeyin
ata toprağını boş bırakmamanız çok güzel
yeni öğretim yılı geçen yılki gibi başarılı geçsin inşallah
babana selamlar
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Güzel paylaşım için teşekkürler Uğur.Çok güzelmiş köyün.Böyle güzelliklerin kıymetini bilmek gerekiyor.Üzümleriniz de harika görünüyor.Kimbilir nasıl lezzetlidir.Bu arada yeni öğretim yılında sana başarılar kardeşim
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Paylaşımın için teşekkürler Uğur,ayrıca yeni ders yılında sana başarılar dilerim.Köyünüz çok güzelmiş,bağ-bahçe...
Bu arada arkadaşların merakla sorduğu 1 nci.fotodaki meyvenin adı
üvez.
Zamanı gelince Yalova merkez kapalı kapalı pazaryerinde köylü tezgahlarında görmekteyiz.Meyve hakkında bilgi edinmek istenler için :
http://meyvelitepe.typepad.com/meyvelite...agaci.html

Lakerda yazdı:Paylaşımın için teşekkürler Uğur,ayrıca yeni ders yılında sana başarılar dilerim.Köyünüz çok güzelmiş,bağ-bahçe...
Bu arada arkadaşların merakla sorduğu 1 nci.fotodaki meyvenin adı üvez.
Zamanı gelince Yalova merkez kapalı kapalı pazaryerinde köylü tezgahlarında görmekteyiz.Meyve hakkında bilgi edinmek istenler için :
http://meyvelitepe.typepad.com/meyvelite...agaci.html
hay eline sağlık mehmet abim dedimya şehirden şehire isim far eder diye bizde ivaz deriz nette araştırdım ama bulamadım sen bulmuşsun eline sağlık hiç taına baktınmı
ufuktan26 yazdı:Güzel paylaşım için teşekkürler Uğur.Çok güzelmiş köyün.Böyle güzelliklerin kıymetini bilmek gerekiyor.Üzümleriniz de harika görünüyor.Kimbilir nasıl lezzetlidir.Bu arada yeni öğretim yılında sana başarılar kardeşim
teşekkürler ufuk hocam tüm öğrencilere Allah zihin açıklığı versin
yycolak yazdı:içimizi açtın be koçum
köyünüzde allah vermesin hiç cenaze kalkmıyordur herhalde
insanın ömrüne ömür katar oralar
inşallah kıymetlidir
yok olmasına izin vermeyin
ata toprağını boş bırakmamanız çok güzel
yeni öğretim yılı geçen yılki gibi başarılı geçsin inşallah
babana selamlar
teşekkürler yalçın abim köyümüzde yaş rekoru babamın ananesinde 109 yaşındayken vefat etmiş şimdide köyümüzde bir dedemiz var 100 ne adımını attı herhalde
Yorumları: 8,543
Konuları: 276