kasap100 yazdı:Dikkat sazanları Hüseyin abi ne yapıyor biliyorsun
İyi de senin de gopezlerle aranın çok iyi olduğunu duydum İnternette yayınlamışlar Aslı var mıdır
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
thunderbolt yazdı:İyi de senin de gopezlerle aranın çok iyi olduğunu duydum İnternette yayınlamışlar Aslı var mıdır
Sen benim raporlara bakmıyorsun galiba Nedim'im.
Balıksız av raporları kısmında....
Nerde bizde gopez, balık yok balık
Niki internet balıkçısına çevirmeyi düşünüyorum zaten
kasap100 yazdı:Sen benim raporlara bakmıyorsun galiba Nedim'im.
Balıksız av raporları kısmında....
Nerde bizde gopez, balık yok balık
Niki internet balıkçısına çevirmeyi düşünüyorum zaten
Ne bileyim valla , o organizasyon fotolarındaki durumlar sanki dedikoduları onaylar gibiydi
İnternet balıkçısı istesen de olamazsın Yoksa o botla çıktığın avları unutmadık Tekne avı olayı çok farklı yaw , bir gün öğrenmeye ihtiyacım olur inşallah Hiç aklıma gelmemişti nick hakikaten de niye Kasap yaw ? Niyesi değil de anlamından ötürü merak ettim bak
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Abi onu nazire olsun diye çekmedik mi beraber?
Hadi öp Bahadır Arap görsün demedin mi?
Şimdi konuşturacaksın beni.
Arap da sahtesini gelip alsın, ben mi tutacağım deyip olta bile atmadığını söyletme şimdi