Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İmaretten sonbahar çeşidi
Pazar (25-10-2009) sabahı saat 9,30 gibi İmaret limanındaydım , o anda Faruk (Albatros gr) arkadaşta geldi , Neytim sirti yaparak mercan merasına gitmekti ,fakat poyraz rüzgarı artırınca tabi vazgeçtim, Aşağı yukarı bir saat kadar sirti yaptım , silikon raglou - sahte balıcıklar 8cm ve 9,5cm denedim ,hem dipte hemde yukarıda ,yok yok yok -- bizim lüferlerden haber yok, Sonra acı azmak denilen bölgeye olta balıkçılığına gittim , Serkan , Hakan ,Faruk yani bizim Greek Team hepimiz aynı bölgede avlandık
Yem kutusunu açtığımda birde ne göreyim dünkü aldığım mamunların hepsi ölmüşler ve sararmışlar hemde ne güzel mamun kutusunu gazete ile sarmıştım, neyse yine zar zor idare ettim , Öğlende mamunlar bitince yine sirti yaparak limana döndüm ,tabi sirtide yine tık yoktu
Tuttuğum balıklar ispari, liğdaki,mırmır,bir tanede minakop seneler var minakoplar görünmezdi herhelde bu iyiğe işaret Affet ha sahi bir sürü de trakonya tutuldu yutmuşsa hemen iğneyi köstekten kesip salıyordum neme lazım o dalgalı havada sokarmı o zehirini Nayirolamaz
Yem ölü ve salık mamun
İğneler No 4 ve 5 siyah düz
Herkeze bundan daha iyi avlar dilerim 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Maşallah Ahmet abim güzel balıkçılık yapmışsın yemler ölmüş ama kısmetin varmış tava da ki halleride pek güzel doğrusu adamın canı bu saat te balık çeker ne yapçaz şimdi afiyet bal şeker olsun saygılar.AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Maşallah Ahmet abim güzel balıkçılık yapmışsın yemler ölmüş ama kısmetin varmış tava da ki halleride pek güzel doğrusu adamın canı bu saat te balık çeker ne yapçaz şimdi afiyet bal şeker olsun saygılar.AlkisAlkis76
Teşekkürler Eren , rastgele 76
Bul
ahmetim eline sağlık boş dönmek yok maşallahınız var afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
AlkisTebrıkler Ahmet Abı
Ölü yemlerle yakalanan bunlarsa canlı yem ıle kımbılır ne kadar dahada yakalınırdı .
Tavada mukemmel bır sekılde gorevını yerıne getırmıs afıyet olsun .

Saygılarımla,
Bul
tavaliklar cikmis arkadas .Alkis.afiyet olsun..Seerf
oltacilik icin merada balik var ...fakat kuvvetli poyraz insani yoruyor...Snifsinf
sirtide bende de bir sey yoktu..
fakat denemeye devamSeerf
benim yemlerde sirtlari kirmizi degil..siyah olmus,insanin elinde dagiliyorduHadiordan...yemleri sende Mesut`tan mi aldin....onlar o gun selanikten gelen mamunlardan olmasina imkan yok....neyse kendi bilir...etrafta yemci cok
afiyet olsun...rastgele
Bul
Sevgili Adaşım..

Çok güzel balıklar..Ellerinize sağlık..Tabii en güzel foto o tavadaki olan..AlkisKarnım da aç olunca diğerleri güzel gelmiyor..Happy

Ben de cumartesi günü belki 60-70 tane trakonya çektim.Hem de çapari ile..Hele birinde son dört iğnede dört tane geldi..Hiç bu kadar fazla olmamıştı..Bunlar da çoğalıyor galiba..

Yine de tava dolmuş..Bereketli olsun..Sevgiler..
Bul
Ahmet abi gene güzel bir av olmuşAlkis,bide yeme laf söylüyorsun,daha ne olsun.Gulumseellerine sağlık,afiyetler olsun.bir dahaki seferine allah dahada arttırsın.Affet
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Ahmet Abi minakop ve kaba lidaki iyiymiş. Bizde bu kadar büyük lidaki olmadı. Minakop da güzel. Bir dahaki sefere yemleri çok dikkatli seçmemiz gerekli. Bizdekiler canlıydı ama yarıdan fazlasının boyları çok küçüktü. Büyük boyda olanlar daha iyi iş yaptı.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Ahmet reis böyle bir havada yinede güzel bir av günü olmuş tebrikler afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8'den sonbahar balıkçılığı mariner8 18 2,980 16-12-2014, 00:41
Son Yorum: nihatkr
  mariner8`den ilkbahar çeşidi mariner8 22 3,303 29-04-2012, 22:05
Son Yorum: bucalıfikret
  2010 Sonbahar bereketi mariner8 32 5,812 21-10-2010, 22:31
Son Yorum: mariner8
  Sonbahar karagözleri ve mercanları mariner8 34 4,980 14-11-2009, 16:43
Son Yorum: mariner8