Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekci-balık and ozan-tropheus
Tropheus yazdı:abi valla okadar gelmek istiyomki anlatamam ama inan tarih tam işlerin yogun oldugu gun yani cumartesi pazar beni bitiriyo tam 17 senedir cumartesi izin yapmadım bizim iş bu yuzden kotu işte benim ekürümde yok müşteri sadece beni istiyo işim zor yani ama allah buyuk belkı bışeyşer ola bılır bakalım.

Sedatım seni anlayışla karşılıyorum espiri amaçlı takıldım. Zaten önceki org. konusuna yazdığın konudan takip ettim ve işinizi biliyorum Allah kolaylık versin.

Bizim tatil günümüz sizin iş günü,bayram yok ,düğün yok ne diyeyim Allah sağlık versin yeter.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Valla ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum yani dostluk ortam ve paylaşım çok güzel. Az biraz da takılma hakkımız varsa, ki var sanıyorum. Hani balıklar kardeşim yoksa boğdunuz da bizden mi saklıyorsunuz. Yapmayın yahu. Arkadaşlar bu bir olsun eğer ikinci avda da saklarsanız iki olurSiyirdim Son şans 3Rolleyes
Bul
hoş saatler geçirmişsiniz bir daha ki sefere bol balıklı avlar için rastgeleAlkis
Bul
muhabbet guzelAlkis,rapor guzelAlkis,ortam guzelAlkis..fotolar super...Seerf
daha ne olsun sadece balik yok,hic onemli degil....
bir dahakine balikli olacagina eminim...
boyle muhabbetleriniz devamini dilerimSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tropheus yazdı:sevgili dostlar önce huzurunuzda
NİHAT ABİME böyle bir ortamı sagladıgı için önunde egiliyorum bize en az kendisi kadar sıcacık evının kapılarını açtı ve elinden ne geliyosa yaptı uzun yol tecrubem olmadıgı için arabayı bile surdu saol abi iyiki varsın seni hasta hasta oralara kadar götürdük bizi kırmadın çok saol ve 2ciyi en kısa zamanda beklıyom abi . senınle aynı yerde olmak bile son derece güzel balık olmasa ne olurki muhabetimiz guzel olsun .AlkisAlkis
estafrullah hemşo Gulumse,
birdahakini sizede uyan bir gün olacak şekilde ben ayarlayacagım ama bu sefer tekneyle fenerde avlanacağız yani balıklı bir ortam olacak inşallah.
sizlerle birşeyler paylaşmak banada müthiş zevk verdi,daha önceki gittiğimiz arkadaşlarla aldığım zevkide unutamam,bu tarz istanbuldan uzaklaşıp birşeyler paylaşmak beni çok mutlu ediyor inşallah daha çok kaçarız şehir dışına Seerf
Bul
ALTAYLI yazdı:Valla ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum yani dostluk ortam ve paylaşım çok güzel. Az biraz da takılma hakkımız varsa, ki var sanıyorum. Hani balıklar kardeşim yoksa boğdunuz da bizden mi saklıyorsunuz. Yapmayın yahu. Arkadaşlar bu bir olsun eğer ikinci avda da saklarsanız iki olurSiyirdim Son şans 3Rolleyes
ercan abi aslında uygun zaman değildi gece gidip sabahlayacaktık eğer öyle yapabilseydik gece levrek alma şansımız vardı ama gece şimşekli yıldırımlı sağnak yağışla gittik oraya gündüz hava açtı ama gündüzde balık olmadı,
eh raporda balıksız raporlara gitmek zorunda kaldı Seerf
Bul
of ya bu ortamı orada yaşayıpda ikinciyi bende bekleyenlerdenim Siyirdim balıksızda olsa orada ereğlinin havasını alıpda dönmek bile yeter nihat balkon harika olmuş kapatılınca anlattığın kadar var yani Alkis eline sağlık bidahakine ufo yakmaya gerek kalmamış Happy ortam güzel arkadaşlıklar hepsinden güzel bir arada olunca 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kıyı balıkçılığı nihatın işi değil ozanla sedatta tutamamış demekki balık yokmuşSiyirdimama muhabbet olmuştur eminim..hani cep oltası ile tuttuklarınız nerde merak ettimHappySmile
ha sahi bu levekçi kim yenimi üye olduMahcup
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Arkadaşlar balığı olmasada dostluğu muhabbetin olduğu güzel zaman geçirmişsiniz
balık tutmak için gittiğiniz sahilin boş olması ilgimi çekti
oralar pek boş kalmaz çorludan tanıdığım biri tam sultanköyün karşısındaki yerde avlanıyor
birdahaki geldiğinizde haberim olursa sevinirim
bereketli avlarınız olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Ortam ve manzara süper Alkis İnşallah bundan sonraki sefere gönlünüzce balık da alırsınız Gulumse Güzel sohbet olduğu kesin de Nihat bak sen eski sayılrsın , Ozan daha yeni evli yenge oklavayla karşılamasın Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık yok keyif süperdi mordoğan'da bucalıfikret 37 12,954 17-03-2013, 11:58
Son Yorum: alicengizarda
  LeVrEkCi&MaVrUşGiL 22/05/12 MaVrUşGiL 25 3,586 24-05-2012, 14:10
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Balik az,ama olsun... Albatros-gr 40 4,408 25-03-2012, 20:54
Son Yorum: YaKaMoZ
  Balık yok, KUŞ VAR ! maxtar 42 7,652 23-12-2011, 17:18
Son Yorum: esipahi76
  ufuktan&araphüso Sakar balık avı ufuktan26 42 6,465 01-12-2011, 22:48
Son Yorum: Dr.Güner
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,329 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 4,915 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 6,932 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 8,999 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi