Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Tropheus yazdı:abi valla okadar gelmek istiyomki anlatamam ama inan tarih tam işlerin yogun oldugu gun yani cumartesi pazar beni bitiriyo tam 17 senedir cumartesi izin yapmadım bizim iş bu yuzden kotu işte benim ekürümde yok müşteri sadece beni istiyo işim zor yani ama allah buyuk belkı bışeyşer ola bılır bakalım.
Sedatım seni anlayışla karşılıyorum espiri amaçlı takıldım. Zaten önceki org. konusuna yazdığın konudan takip ettim ve işinizi biliyorum Allah kolaylık versin.
Bizim tatil günümüz sizin iş günü,bayram yok ,düğün yok ne diyeyim Allah sağlık versin yeter.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Valla ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum yani dostluk ortam ve paylaşım çok güzel. Az biraz da takılma hakkımız varsa, ki var sanıyorum. Hani balıklar kardeşim yoksa boğdunuz da bizden mi saklıyorsunuz. Yapmayın yahu. Arkadaşlar bu bir olsun eğer ikinci avda da saklarsanız iki olur

Son şans 3
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
hoş saatler geçirmişsiniz bir daha ki sefere bol balıklı avlar için rastgele
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
muhabbet guzel

,rapor guzel

,ortam guzel

..fotolar super...

daha ne olsun sadece balik yok,hic onemli degil....
bir dahakine balikli olacagina eminim...
boyle muhabbetleriniz devamini dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Tropheus yazdı:sevgili dostlar önce huzurunuzda
NİHAT ABİME böyle bir ortamı sagladıgı için önunde egiliyorum bize en az kendisi kadar sıcacık evının kapılarını açtı ve elinden ne geliyosa yaptı uzun yol tecrubem olmadıgı için arabayı bile surdu saol abi iyiki varsın seni hasta hasta oralara kadar götürdük bizi kırmadın çok saol ve 2ciyi en kısa zamanda beklıyom abi . senınle aynı yerde olmak bile son derece güzel balık olmasa ne olurki muhabetimiz guzel olsun .

estafrullah hemşo

,
birdahakini sizede uyan bir gün olacak şekilde ben ayarlayacagım ama bu sefer tekneyle fenerde avlanacağız yani balıklı bir ortam olacak inşallah.
sizlerle birşeyler paylaşmak banada müthiş zevk verdi,daha önceki gittiğimiz arkadaşlarla aldığım zevkide unutamam,bu tarz istanbuldan uzaklaşıp birşeyler paylaşmak beni çok mutlu ediyor inşallah daha çok kaçarız şehir dışına
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ALTAYLI yazdı:Valla ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum yani dostluk ortam ve paylaşım çok güzel. Az biraz da takılma hakkımız varsa, ki var sanıyorum. Hani balıklar kardeşim yoksa boğdunuz da bizden mi saklıyorsunuz. Yapmayın yahu. Arkadaşlar bu bir olsun eğer ikinci avda da saklarsanız iki olur
Son şans 3
ercan abi aslında uygun zaman değildi gece gidip sabahlayacaktık eğer öyle yapabilseydik gece levrek alma şansımız vardı ama gece şimşekli yıldırımlı sağnak yağışla gittik oraya gündüz hava açtı ama gündüzde balık olmadı,
eh raporda balıksız raporlara gitmek zorunda kaldı
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
of ya bu ortamı orada yaşayıpda ikinciyi bende bekleyenlerdenim

balıksızda olsa orada ereğlinin havasını alıpda dönmek bile yeter nihat balkon harika olmuş kapatılınca anlattığın kadar var yani

eline sağlık bidahakine ufo yakmaya gerek kalmamış

ortam güzel arkadaşlıklar hepsinden güzel bir arada olunca
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
20-01-2010, 01:02
(Son Düzenleme: 20-01-2010, 01:06, Düzenleyen: araphüso26.)
kıyı balıkçılığı nihatın işi değil ozanla sedatta tutamamış demekki balık yokmuş

ama muhabbet olmuştur eminim..hani cep oltası ile tuttuklarınız nerde merak ettim

ha sahi bu
levekçi kim yenimi üye oldu
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Arkadaşlar balığı olmasada dostluğu muhabbetin olduğu güzel zaman geçirmişsiniz
balık tutmak için gittiğiniz sahilin boş olması ilgimi çekti
oralar pek boş kalmaz çorludan tanıdığım biri tam sultanköyün karşısındaki yerde avlanıyor
birdahaki geldiğinizde haberim olursa sevinirim
bereketli avlarınız olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Ortam ve manzara süper

İnşallah bundan sonraki sefere gönlünüzce balık da alırsınız

Güzel sohbet olduğu kesin de Nihat bak sen eski sayılrsın , Ozan daha yeni evli yenge oklavayla karşılamasın
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "