Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalkan avı.....
vay anam vay cidden tepsi kadar afiyet olsun abi.. ıslanmadan balık tutulmuyor işte kanıtıSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:vay anam vay cidden tepsi kadar afiyet olsun abi.. ıslanmadan balık tutulmuyor işte kanıtıSiyirdim
Sevgili Hüsocuğum...

Sadece bir yerim ıslansa razıyım ama her yerim ıslandı...Olsun ..Alabalıktan dolayı sabahın köründe buz gibi dereye düşmeye alışkınız...Bu mu zor gelecek...

İlgine teşekkürler...

Sevgiler...
Bul
Sevgili Ahmet abi,
Maşallah çok güzel bir kalkanmış. Tepsi gibiAlkis
Lezzeti ve makyajı da güzel olmuştur bunun. Afiyetler olsun.
Bol ve keyifli avlarınızın devamı dileklerimle, rastgele...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Sevgili Ahmet abi,
Maşallah çok güzel bir kalkanmış. Tepsi gibiAlkis
Lezzeti ve makyajı da güzel olmuştur bunun. Afiyetler olsun.
Bol ve keyifli avlarınızın devamı dileklerimle, rastgele...Seerf

Sevgili Bahadır...

Hem balığı süsledim (ki bilirsin bu işi çok iyi yaparım).Hem de kendimi ve çevremdekileri...
Güzellik yarışması gibiydi canım...

İlgine teşekkürler ..Selamlar...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Nedim...

Bu balığı tutmayı ben de bilmiyorum...HappyZaten bilinecek bir şey olduğunu da sanmıyorum.Oltayı bilirsen ,yem takmayı bilirsen ,ve çekmeyi bilirsen yetiyor..Balık kendi gelip intihar ediyor zaten..Kendi tutuluyor..Bir bakıyorsun kamış yerinden sökülmüş gidiyor.İğneler %99 mideden çıkıyor.Yani takım sağlamsa kaçma şansı da yok...

Oturup beklemeyi seviyorsan senin için uygun bir av şekli...

Sevgiler...

Bana göre bir ava benzemiyor . Ben dip avına bile gittiğimde 2 kamış ve 2 farklı yem kullanmazsam sıkılırım Siyirdim Ama deniz kenarına av bahanesiyle değil de , muhabbete pikniğe filan gidince kamışları denize fırlatıp , "ya nasip" demek en güzeli demek ki Gulumse Zaten ben de Murat'ın yanına muhabbete gidecektim Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
AlkisTebrikler Ahmet reis Alkis Kalkan harika görünüyor , bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
tebrikler,güzel parçaAlkis
Bul
ahmet abi maşallah tepsi gibi kalkan alınmış Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
thunderbolt yazdı:Bana göre bir ava benzemiyor . Ben dip avına bile gittiğimde 2 kamış ve 2 farklı yem kullanmazsam sıkılırım Siyirdim Ama deniz kenarına av bahanesiyle değil de , muhabbete pikniğe filan gidince kamışları denize fırlatıp , "ya nasip" demek en güzeli demek ki Gulumse Zaten ben de Murat'ın yanına muhabbete gidecektim Siyirdim

Evet Nedim...İyi demişsin...Piknik havasında yapılacak bir balık avı olduğundan o düşünce ile yapmakta fayda var..Kısmet her zaman önemli zaten..Rastgelsin Kardeşime....

Selamlar...
Bul
mariner8 yazdı:AlkisTebrikler Ahmet reis Alkis Kalkan harika görünüyor , bereketli ve afiyet olsun Seerf

Dr.Güner yazdı:tebrikler,güzel parçaAlkis

yalova tatar yazdı:ahmet abi maşallah tepsi gibi kalkan alınmış Alkis

Değerli Arkadaşlar...

İlginize teşekkür ederim..Maalesef burada çok sık olan elektrik kesintileri yüzünden herkese cevap veremiyorum..Özürlerimi lütfen kabul edin..

Sevgiler...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kalkan avımız aygroup 64 10,817 03-03-2009, 16:29
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi