Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
yycolak yazdı:Denize düşen torpidoya bile sarılırmış kardeş.Şu andaki durum gerçekten vahim.Tıkalı damar vurmaya başladı.Ama servise gitmeye ne zaman var ne moral. moral hallolurda zaman hallolmasa bile sen fırsat çıkarmalısın mutlaka, muhakkak sosyal güvencen vardır abi senin, kalp ve damar ile alakalı bir çok tedavi ve cerrahi ücretsiz zaten özel hastanelerde bile.o yüzden sıkıntı yoktur sende. ama o zamanı kendin bulamazsan bahsettiğimiz kalpti damardı kendi kendine iyileşmeyeceği gibi daha da beterleşir, sadece 2 gün içinde olayı halledip işinin başına geri dönebilirsin bildiğim kadarıyla,,aman abi tamam sonuçta imamınki de bir kayık ama o kayıkla balık avına gidilmiyor  o yüzden heveslenme pek o kayığa..
yycolak yazdı:Bende bir by-pass (iki damar), 6 anjio,2 stend mevcut.Oldukça tecrübeliyim yani daha var .Kayığında daha ölçüleri bile verilmedi.Sen rahatol Kardeş minik kızımı evlendirmeden ölçüyü vermem.   abi batan söylesene , sen full modifiye olmuşsun zaten, yani sıfır kilometreye indirmişler hemen hemen, ama galiba asıl motor bakımı yapılmamış, o zaman madem modern tıptan fayda gelmiyor muhakkak alternatif tıp a geşiş yapmalısın takviye kuvvet olarak,; bir örnek vereyim, bir arkadaşım askere gidiyor tahlillerinde hepatit çıkıyor artık b miydi c miydi unuttum, 2 kere rapor vediler ,çürüğe çıkarmak istediler askeryeden bu illa yapacağım askerliği diye tutturdu,raporlu olduğu zamanlarda bizim bir abimizin aktar dükkanında bir macun hazırladılar , 1,5 ay sonra hepatitin izi kalmadı,yok oldu hastalık resmen ya, karışımdan aklımda sadece bal ve çörek otu kaldı..
al abi sana en büyük referans; Hadis : Resulullah (sav) buyurdular ki: “ölüm dışında hiçbir hastalık yoktur ki çörek otunda onun için bir deva bulunmasın.”
bence daha bir şey söylemeye gerek yok,
realdeath yazdı:abi batan söylesene , sen full modifiye olmuşsun zaten, yani sıfır kilometreye indirmişler hemen hemen, ama galiba asıl motor bakımı yapılmamış, o zaman madem modern tıptan fayda gelmiyor muhakkak alternatif tıp a geşiş yapmalısın takviye kuvvet olarak,; bir örnek vereyim, bir arkadaşım askere gidiyor tahlillerinde hepatit çıkıyor artık b miydi c miydi unuttum, 2 kere rapor vediler ,çürüğe çıkarmak istediler askeryeden bu illa yapacağım askerliği diye tutturdu,raporlu olduğu zamanlarda bizim bir abimizin aktar dükkanında bir macun hazırladılar , 1,5 ay sonra hepatitin izi kalmadı,yok oldu hastalık resmen ya, karışımdan aklımda sadece bal ve çörek otu kaldı..
al abi sana en büyük referans;Hadis : Resulullah (sav) buyurdular ki: ölüm dışında hiçbir hastalık yoktur ki çörek otunda onun için bir deva bulunmasın.
bence daha bir şey söylemeye gerek yok,
Dün gece Alıcı soktun kafama bu gecede çörek otunu.Yemeğe yer kalmayacak yakında sevgili kardeşim.  
yycolak yazdı:Dün gece Alıcı soktun kafama bu gecede çörek otunu.Yemeğe yer kalmayacak yakında sevgili kardeşim.   abi çörek otu görmedinmi hiç diyeceğim ama demiyorum(bak demedim  )
o ne yer kaplayabilirki, her gün bir tatlı kaşığı bal ile karıştır çörek otunu tamamdır, ancak çörek otunu her gün kullanacağın kadar ezerek balla karıştırman lazım,çünkü çörek otunun içindeki etken madde uçucu olduğundan ezilmişini bekletirsen bir işe yaramaz,bir tatlı kaşığı ne kadar bal alıyorsa karıştıracağın çörek otunu o anda ezip karıştırıp balla hemen yutman gerekiyor, yapabiliyorsan yap gerisini Allaha bırak, peygamber referanslı bir iki olay daha var başka durumlarla alakalı ve % yüz işe yaradı bende,
bir tane daha söyleyeyim mesela; kabızsan sıcak bal şerbeti,ishalden soğuk bal şerbeti, % 100 tecrübe ile sabittir tarafımdan, ha bir de ben işe yarayacağına şüphesiz inandığım için mi oluyor onun yorumuda sana kalsın. 
realdeath yazdı:abi çörek otu görmedinmi hiç diyeceğim ama demiyorum(bak demedim )
o ne yer kaplayabilirki, her gün bir tatlı kaşığı bal ile karıştır çörek otunu tamamdır, ancak çörek otunu her gün kullanacağın kadar ezerek balla karıştırman lazım,çünkü çörek otunun içindeki etken madde uçucu olduğundan ezilmişini bekletirsen bir işe yaramaz,bir tatlı kaşığı ne kadar bal alıyorsa karıştıracağın çörek otunu o anda ezip karıştırıp balla hemen yutman gerekiyor, yapabiliyorsan yap gerisini Allaha bırak, peygamber referanslı bir iki olay daha var başka durumlarla alakalı ve % yüz işe yaradı bende,
bir tane daha söyleyeyim mesela; kabızsan sıcak bal şerbeti,ishalden soğuk bal şerbeti, % 100 tecrübe ile sabittir tarafımdan, ha bir de ben işe yarayacağına şüphesiz inandığım için mi oluyor onun yorumuda sana kalsın. 
Ezeceğimize çiğnesek olmazmı.
bal ağzıdayken çiğneyebilyorsan olur abi de , dişin arasına kaçar rahatsızlık falan verebilir,kürdan dı falan uğraşırsın,şöyle 1-2 tutamı kaşıkla ez hemen bala karıştırıp yut, bilmiyorum daha kolay ve etkili olur diye düşünüyorum
realdeath yazdı:bal ağzıdayken çiğneyebilyorsan olur abi de , dişin arasına kaçar rahatsızlık falan verebilir,kürdan dı falan uğraşırsın,şöyle 1-2 tutamı kaşıkla ez hemen bala karıştırıp yut, bilmiyorum daha kolay ve etkili olur diye düşünüyorum
Kayda girdi kardeş bir daha teşekkürler.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
|