02-05-2010, 21:04
faruk bey elinize sağlık güzel bir gün ve güzel bir av geçirmişsiniz
Baligi dipten aldik
|
02-05-2010, 21:04
faruk bey elinize sağlık güzel bir gün ve güzel bir av geçirmişsiniz
02-05-2010, 21:41
Faruk abi bu melanurlarına hasta olmaya başladım.ne kadar güzelde atlayıp hoplayıp sırtıya dalıyorlar.maşallah.bizim buralarda sırtıya hanos atlıyor
![]() ![]() afiyetler olsun.
02-05-2010, 22:12
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun faruk abi,o mera senin bu mera benim dolaşıp balığı buluyorsun ya en önemliside bu zatentesekkurler Nihat.. denizde gezmeyi cok seviyorum...saka gelecek ama,ciddi soyluyorum gercek bir merada balik cikiyor,yeterli baligiz aldiktan sonra ,eger zamanim da varsa,degisik meralara dolasmaya gidiyorum...denemeler yapiyorum.... sizinde gece muhabbetiniz super olmus.. sizlerede rastgele BALIK and OZAN yazdı:ohh mis gibi olmuş balıklarıda kovaya doldurmuşsunuz..harika kareler böyle sık sık balığa çıkmak harika bir şey...tebrikler ellerinize sağlık.saygılar.rastgele..tesekkurler Ozan.. bize deniz 25 km uzaklikta 15 dakikada denizde,limandayiz..... bu arada yeni avatarin cok guzel olmus..hayirli olsun.. rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
02-05-2010, 22:15
efese yazdı:faruk bey elinize sağlık güzel bir gün ve güzel bir av geçirmişsiniztesekkurler Nadir.. sizlerede bol balikli avlar dilerim.. tahsinmersin yazdı:Faruk abi bu melanurlarına hasta olmaya başladım.ne kadar güzelde atlayıp hoplayıp sırtıya dalıyorlar.maşallah.bizim buralarda sırtıya hanos atlıyortesekkurler Ismail.. bizde de hanoslar cikiyor,fakat bu gunlerde melanur bereketi yasiyoruz.. sirtide melanuru cekmek te ayri zevk.... sizlerede rastgele
![]()
02-05-2010, 23:12
Tebrikler Faruk abicim.
Bu melanırlara abone oldunuz, güzel de oldu hani. Keyifle avlarını izliyoruz. 2 ve 3 kurşunlu sırtılarınız 8-10m derinlik için 50gr'lıklardan sanırım. Takımının çizimini de paylaşırsan hepimiz için faydalı olacaktır. Afiyet olsun, selamlarımla... ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
02-05-2010, 23:17
Sizde melanur bolluğu var maşallah Faruk,Bahadırda sormuş 6-8 metrelerde üç kurşun takılmıyormu.Daha bereketli avlara inşallah,Ayhanada afiyet olsun
![]()
Bornova - izmir
03-05-2010, 00:03
(Son Düzenleme: 03-05-2010, 00:05, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Faruk abicim.tesekkurler Bahadir... bizim kullandigimiz sirtileri,daha once Hakan (naxos 5)cizmisti..tekrra asagiya koyuyorum..tabii Hakan istavrit sirtisi demis..bunun agirliklari ile oynayip istedigin derinlikteki baliklari avlanabiliyorsun.. benim kullandigim agirlik,genelde 2 no//fakat duruma gore daha agir veya daha hafiflerinide kullaniyorum...gezdigimiz meranin derinligine gore degistiriyoruz..birakilan misine de,derinlige gore degisiyor..eger 3 kursun birakip, sirtinin daha derinde seyretmesini istersek,daha cok misine birakiyoruz
![]()
03-05-2010, 00:10
orhanekmekci yazdı:Sizde melanur bolluğu var maşallah Faruk,Bahadırda sormuş 6-8 metrelerde üç kurşun takılmıyormu.Daha bereketli avlara inşallah,Ayhanada afiyet olsuntesekkurler Orhan abi.. evet abi,bu gunlerde melanurlar yuzumuzu gulduruyor.. 3 kursun.... 8 metre ve daha derini icin..tabii kullandigin sahte de onemli,cok batan dan olursa,dipe yapisir..normal sahtelerden kullaniyoruz.. ustam61 yazdı:tesekkurler Hayrettin.. benden daha ustalar olacak org.da baligin kralini tutacaginizdan eminim... ben o tarihlerde Almanya`da olmam gerekiyor..kacari yok.. esimin yegeninin dugunu var.. kacari yok yani....
![]()
03-05-2010, 00:13
Maşallah maşallah pazarı boş geçirmemişsin Farukcum.
![]() ![]() ![]() ![]()
03-05-2010, 00:18
yycolak yazdı:Maşallah maşallah pazarı boş geçirmemişsin Farukcum.tesekkurler Yalcin.. bir gun oncesinden 1 mayis piknigi.. bu sabah sirti programi,biraz yordu bizi.. fakat guzeldi... paragata gelince mayis ayinda paragat amatore yasak.. haziran ayinda hayirlisi ile..atariz sanirim,birde denizdeki plaktonlar temizlenmis olur insallah sizlerede trofe cipurali avlar dilerim
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|