Albatros-gr yazdı:tesekkurler Yalcin..
mayis ayinda oncelikle burada paragat avi amatorlere yasak..balikciliktan paragati mayista disari at
gelelim gece oltaciligina,gec saatlere kadar kaldigimizda,yarinki gun dukkanda cok yorgun oluyorsun..
sirtiye gelince,ayni gun olup bitiyor..hatta bu yil sagolsun Ercan abinin de katkisiyla,melanurari bulduk...sirtide tutmasi cok zevkli bir balik,hic istavrit tutmaya benzemiyor...lezzetine gelince,tabii bir luferi bir cipuray tutmuyor..fakat,lezzetli denecek bir balik..tavasi guzel oluyor..
sizlerede trofe cipurali avlar dilerim
Teşekkürler Farukcum.Eline sağlık.Haklısın ertesin işteyorgun olmak verimi düşürüyor.Çalışma isteğini köreltiyor.Bana yakında sırtıyla çipura yakalamanın yolunu da bulup beni kahredecekmişsin gibi geliyor.
araphüso26 yazdı:yine malı götürmüşsün hiç boş yok alim allah afiyet olsun..o rapalanın markası albatros olsun nedenmi senin gibi kanburu çıkmışta ondan
tesekkurler Huseyin..
abi dimdik duruyoruz bu yasta..cok sukur..kamburu nerede gordun..
al sana asagida albatros....
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
yycolak yazdı:Teşekkürler Farukcum.Eline sağlık.Haklısın ertesin işteyorgun olmak verimi düşürüyor.Çalışma isteğini köreltiyor.Bana yakında sırtıyla çipura yakalamanın yolunu da bulup beni kahredecekmişsin gibi geliyor.
cipura sirtiye gelmez de..
sade burada sunu soyliyeyim..
inan gonlun olsun diye soylemiyorum..
paragatta,cipurayi tekneye almayi hic bir seyle degismem desem yalan olmaz..
hastayim o baligin kafa atmasina..hele-hele birazda buyuk olursa...
araphüso26 yazdı:istersen tarihi 20 yıl sonrasına alayım ne var tarih eklemeye tarihi değiştirmişsindir sen emin ol gördüm ama senden beklenir böyle işler
abi cok kotusun yaw..gargamel gibi..
adama ne demisler..nasil bilirsin karsindakini...kendin gibi demis...anlayan anladi onu
Albatros-gr yazdı:cipura sirtiye gelmez de..
sade burada sunu soyliyeyim..
inan gonlun olsun diye soylemiyorum..
paragatta,cipurayi tekneye almayi hic bir seyle degismem desem yalan olmaz..
hastayim o baligin kafa atmasina..hele-hele birazda buyuk olursa...