Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dogada sabah kahvesi
harika görüntüler paylaşım için teşekkürler faruk abiAlkis
Bul
araphüso26 yazdı:sanada buşatı allah sonunu hayır etsin.. hesap herşeyin başıSiyirdim
Hasan basrinin yüzünden Turna turna dedi başımın etini yedi hadi gidelim dedik 2 turna ben aldım ve ilk turnalarım rapalayla aldım kurşunsuz o havasını aldı ama yok böyle bir adrenalin ilk gidişimde gölün ortasında kaldık köyden kimsenin telefonunu bilmiyoruz motor devamlı arıza çıkarıyor rüzgar bir taraftan sazların içine sokuyor bizi kürek yok çapa yok bir sırık bir tahta birde tepsiyle kürek çekiyoruz akşam üzeride benzin bitince bir kıyıya çıktık beş adım sonrası hiç bir yere gidemezsin çalı çırpı ağaç her yer hadi sabahlasaak sigaram bitti üzerimiz gündüze göre gece takırdarız en sonunda köylünün hiç istemediği jandarmayı aradım heeelp diye tabii sonrası köy teyakkuza geçiverdi istemeden hadi gelde yer tarif et gölün neresindesin sağ sol kara parçası ama neresindeyiz gelde anlat SURVIVOR halt etmiş
Bul
iyi yaşamışsın harunum Siyirdim geçmiş olsun işallah bi daha olmaz 76Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:iyi yaşamışsın harunum Siyirdim geçmiş olsun işallah bi daha olmaz 76Affet
Sağol Erden birdaha olmaz dedik ama 3 gün sonra 150 kaat harcadık motoru yaptırdık dediler 3 gün sonra tekrar gittik bişey yapmamışlar hortumu değiştirmişler sadece motor yine yolda bıraktı ama biraz fark etmiş bu sefer geri götürdüBobo
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Hasan basrinin yüzünden Turna turna dedi başımın etini yedi hadi gidelim dedik 2 turna ben aldım ve ilk turnalarım rapalayla aldım kurşunsuz o havasını aldı ama yok böyle bir adrenalin ilk gidişimde gölün ortasında kaldık köyden kimsenin telefonunu bilmiyoruz motor devamlı arıza çıkarıyor rüzgar bir taraftan sazların içine sokuyor bizi kürek yok çapa yok bir sırık bir tahta birde tepsiyle kürek çekiyoruz akşam üzeride benzin bitince bir kıyıya çıktık beş adım sonrası hiç bir yere gidemezsin çalı çırpı ağaç her yer hadi sabahlasaak sigaram bitti üzerimiz gündüze göre gece takırdarız en sonunda köylünün hiç istemediği jandarmayı aradım heeelp diye tabii sonrası köy teyakkuza geçiverdi istemeden hadi gelde yer tarif et gölün neresindesin sağ sol kara parçası ama neresindeyiz gelde anlat SURVIVOR halt etmiş

H.A.R.U.N yazdı:Sağol Erden birdaha olmaz dedik ama 3 gün sonra 150 kaat harcadık motoru yaptırdık dediler 3 gün sonra tekrar gittik bişey yapmamışlar hortumu değiştirmişler sadece motor yine yolda bıraktı ama biraz fark etmiş bu sefer geri götürdüBobo
Nasılsın sevgili kardeşim.Seni özlemiştik.Afiyettesindir inşallah.
Bul
Güzel bir avlakmış, paylaşım için teşekkürler.Doğayla iç içe olmak kadar güzel bir şey yok..
Bul
yycolak yazdı:Nasılsın sevgili kardeşim.Seni özlemiştik.Afiyettesindir inşallah.
İyiyim Teşekkürler eh işte karınca kararınca yaşıyıp gidiyoruz
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Hasan basrinin yüzünden Turna turna dedi başımın etini yedi hadi gidelim dedik 2 turna ben aldım ve ilk turnalarım rapalayla aldım kurşunsuz o havasını aldı ama yok böyle bir adrenalin ilk gidişimde gölün ortasında kaldık köyden kimsenin telefonunu bilmiyoruz motor devamlı arıza çıkarıyor rüzgar bir taraftan sazların içine sokuyor bizi kürek yok çapa yok bir sırık bir tahta birde tepsiyle kürek çekiyoruz akşam üzeride benzin bitince bir kıyıya çıktık beş adım sonrası hiç bir yere gidemezsin çalı çırpı ağaç her yer hadi sabahlasaak sigaram bitti üzerimiz gündüze göre gece takırdarız en sonunda köylünün hiç istemediği jandarmayı aradım heeelp diye tabii sonrası köy teyakkuza geçiverdi istemeden hadi gelde yer tarif et gölün neresindesin sağ sol kara parçası ama neresindeyiz gelde anlat SURVIVOR halt etmiş
hehehhehehe jandarmayı aradın he çok güldüm yav SURVIVOR yaşamak harika oluyor inşallah sende beğenmişsindir..yalnız ilk olması acabayı getiriyor tekrar gidecekmisin onu merak ettim harunum...cidden macera olmuşSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  31.03.2016 tahsinm.sabah keyfi tahsinmersin 11 1,321 02-04-2016, 10:49
Son Yorum: tahsinmersin
  Sabah suyu... YaKaMoZ 16 2,319 20-10-2015, 10:13
Son Yorum: yaser2sultan
  05.12.2012 sabah suyunda rapala keyfi (xfisher) xfisher 44 6,682 14-12-2012, 17:18
Son Yorum: SpinAvcısı
  Marmara Adasında sabah suyunda çapari bir başkadır.. xfisher 25 3,640 12-07-2012, 16:45
Son Yorum: xfisher
  sabah mercanları orhanekmekci 45 6,279 29-10-2011, 11:19
Son Yorum: orhanekmekci
  Bu Sabah ufuktan26 25 3,620 26-07-2010, 22:38
Son Yorum: Albatros-gr
  Sabah suyuna olta attık...27 Mayıs 2009 feridun 29 4,332 02-06-2009, 08:37
Son Yorum: fotokopici
  sülünezle sabah suyu orhanekmekci 20 3,533 16-04-2008, 20:12
Son Yorum: bucalıfikret
  Sabah Keyfi Alyanaklar;) lüferci1907 10 2,818 15-03-2008, 07:40
Son Yorum: H.A.R.U.N
  sabah sabah sarayburnu katenerci kemal 23 3,935 15-11-2007, 17:49