20-07-2010, 00:02
18/7/2010...Imaret limani
Saat 17:00...Limandan kuvvetli poyraz esliginde ciktim.Dalgalar kiyidan basliyordu
.Once lufer ve palamut icin gezdim.Daha sonra sirti avima sinagrit merasinda devam ettim.Sirtide 2 palamut,1 sinagrit palazi ve 1 istavrit aldim.
Saat 20:00...Poyraz gucunu azaltmaya baslamisti.Degisiklik olsun diye ,derine,capari ve kalamar avi denemesi yapmaya niyetlendim.
Saat 20:15...Kalamar oltasini denize saldim,ve skarmoza bagladim.Elimdeki capari oltasi ile avima basladim.Daha caparide bir sey yoktu.10 dakika sonra kalamar oltasini kontrol ettim,uzerinde guzel bir kalamar vardi
.Kalamari tekneye alip,tekrar sahteleri suya saldim.Ben capariye devam,netice 0
.Bu defa 5 dakika sonra kalamar oltasini kontrol,uzerinde ufak bir kalamar
.Hemen capariyi topladim ve sadece kalamar avina devam ettim.
Saat 21:30...5 tane kalamar almistim,diger baliklar ile beraber tavalik cikmisti,avimi sonlandirip rotami
limana cevirdim.
Bundan iyi avlar sizin olsun
Saat 17:00...Limandan kuvvetli poyraz esliginde ciktim.Dalgalar kiyidan basliyordu

Saat 20:00...Poyraz gucunu azaltmaya baslamisti.Degisiklik olsun diye ,derine,capari ve kalamar avi denemesi yapmaya niyetlendim.
Saat 20:15...Kalamar oltasini denize saldim,ve skarmoza bagladim.Elimdeki capari oltasi ile avima basladim.Daha caparide bir sey yoktu.10 dakika sonra kalamar oltasini kontrol ettim,uzerinde guzel bir kalamar vardi

Saat 21:30...5 tane kalamar almistim,diger baliklar ile beraber tavalik cikmisti,avimi sonlandirip rotami

Bundan iyi avlar sizin olsun

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]