Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sirti ve kalamar avi
LeVrEkCi yazdı:tamamdır abi şimdi çözdüm olayı bundan sonra her çapari avımda bir köşede kalamar oltamda denizde olsun bir yer var ozanlarla gittiğimizde derinden birden sığlaşan yani muhtemelen kaya tepesi olan bir yer orada hayatımda ilk kez bizim orada tutulan mercanları tutmuştuk ve aynı yerde kalamarda denk gelmişti 2 sene evvel.
2 tane kalamar rapalam var 2 tane daha alayım deneyeyim bakalım.
ailece kalamara bayılırız bu işi bir becerirsem harika olacak.teşekkürler.
rica ederim Nihat..
ratsgelsin..
ayiptir soylemesi,tazesi de cok lezzetli oluyor..az once lezzet testi edilmislerdir..Siyirdim
bu konuda,birkac thio ile Orhan abi de yardimci olacaktir..
asil ustad oAlkis

sadece taslik merada yuksek tepe yaparsa,tekne ruzgara birakildigindan..sahtelerin dibe takma tehlikesi var...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:sadece kalamar avina devam ettim.
Saat 21:30...5 tane kalamar almistim,diger baliklar ile beraber tavalik cikmisti,avimi sonlandirip rotami 74limana cevirdim.

Bundan iyi avlar sizin olsun76

Sizin tava biraz buyuk boydan galıba Smile Bereketli av olmuş. Afiyet Olsun.
Bul
nihatkr yazdı:Sizin tava biraz buyuk boydan galıba Smile Bereketli av olmuş. Afiyet Olsun.
tesekkurler
galiba oyle Nihat...Siyirdim
sizlerede buyuk boy tavalik baliklar rastgelsin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereketli olsun Faruk abim çok güzel av olmuş afiyet olsunAlkis
Bul
tebrikler kalamar sezonunu açmışsın,iş icabı 2 haftadır İstanbuldayım,bu hafta gidiyorum,hava şartları elverişli olursa,çok şey denemek istiyorumSmile
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamamdır abi şimdi çözdüm olayı bundan sonra her çapari avımda bir köşede kalamar oltamda denizde olsun bir yer var ozanlarla gittiğimizde derinden birden sığlaşan yani muhtemelen kaya tepesi olan bir yer orada hayatımda ilk kez bizim orada tutulan mercanları tutmuştuk ve aynı yerde kalamarda denk gelmişti 2 sene evvel.
2 tane kalamar rapalam var 2 tane daha alayım deneyeyim bakalım.
ailece kalamara bayılırız bu işi bir becerirsem harika olacak.teşekkürler.

Marmarada kalamar varmıdır? Gerçi bir ara büyük ada ile sedef arasında tutulduğunu duymuştum kışın ama sadece duydum görmedim.
İnşallah sen tutmaya başlada bizde gelelim peşinden Smile
Bul
neymiş tavalık çıkmışmış denizi kurutmuşsun mübarek afiyet olsunAlkisbabacım canım kalamar istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBoboGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:neymiş tavalık çıkmışmış denizi kurutmuşsun mübarek afiyet olsunAlkisbabacım canım kalamar istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBoboGulumse
sen 13 kiloluk balik cikardin,biz bir sey dedik mi?koca deniz gibi golu kuruttun ya..Siyirdim
seninde her cikan baliktan canin cekiyor..Siyirdim
Bul
Abi değişen av şekli ile de çok güzel balıklar alıyorsun , bravo AlkisAlkisAlkis Bu sahte avları artık daha arta gibime geliyor Gulumse Sen bu işin zevkini güzel alıyorsun , afiyet olsun Abi Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi değişen av şekli ile de çok güzel balıklar alıyorsun , bravo AlkisAlkisAlkis Bu sahte avları artık daha arta gibime geliyor Gulumse Sen bu işin zevkini güzel alıyorsun , afiyet olsun Abi Seerf
tesekkurler Nedim...
sahte ile yapilan balik avlari..fazla yorucu olmuyor..yemlemek filan da istemiyor...
sirti avi mesela beni acaip dinlendiriyor..hele-hele sakin bir deniz de varsa..
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,650 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,627 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,268 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,895 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,657 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,132 28-09-2011, 23:42
  Biraz kalamar orhanekmekci 26 3,996 08-09-2011, 14:46
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,635 26-04-2011, 21:10