Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
selimiye karışıklar
Fiko,nasıl yaptın bu hatayıSnifsinfanneye geçmiş olsunRosekarışıkta keyif vermişdir.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bereketli olsun fikret abi karışıklar harika afiyet olsun Anneye geçmiş olsun.Bizimde önceden fethiyede başımıza geldi.Sokarca diye bir balık ben görmedim benim büyük kızın kolunu kızarttı ve bayağı acı verdi.Dedim kızıma nasıl oldu oda balığı yakalamaya çalışmış o anda saldırıyor bizde korku panik neyseki kampın müdavimlerinden hüseyin abi çabuk tedavi etti.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Tebrik ederim Fikret abi tavalık balıkları çıkarnışsın gene paylaşım için teşekkürler.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
fish or die yazdı:Seerf tam karışık olmuş fiko abi affetmiyorsun taze günlük hemen tavaya Alkis
sağol murat denizdesin dolaba balık girdimi iyi olmuyor.Seerf

Albatros-gr yazdı:Fikret baliklar sahane afiyet olsun..Seerf
tavada melanur piserken, tazelikten nasilda kuyrugunu kaldirmis...
birdaha boyle onemli detaylari unutma,sokar baligi gibi konularda.....iyiki balik lezzetliymis,aksi takdirde kirmizi karti yemisti..Siyirdim
daha da bollarina rastgele

eyvallah faruk unuttum yoksa söylemezmiyim genelde ben temizlerim balıkları oldu birkere tazekikten balıklar bel yapıyor.Seerf
Bul
thunderbolt yazdı:Karışıklarla av zevkini güzel yaşamışsın Abi Alkis Afiyet olsun Seerf
teşekkür ederim nedim .Seerf

cilingoz yazdı:fikretim balıklar iki şekildede çok güzel afiyet olsun.

sağol selim abi .Seerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Fiko,nasıl yaptın bu hatayıSnifsinfanneye geçmiş olsunRosekarışıkta keyif vermişdir.Afiyet olsunSeerf
orhan abi annem dar canlı biraz bekleseydi canı yanmazdı oldu birkere balığı tanımış oldu karışıklar tam keyif verdi.Seerf

HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun fikret abi karışıklar harika afiyet olsun Anneye geçmiş olsun.Bizimde önceden fethiyede başımıza geldi.Sokarca diye bir balık ben görmedim benim büyük kızın kolunu kızarttı ve bayağı acı verdi.Dedim kızıma nasıl oldu oda balığı yakalamaya çalışmış o anda saldırıyor bizde korku panik neyseki kampın müdavimlerinden hüseyin abi çabuk tedavi etti.Gulumse
sokkan sokmalarına piril bire bir iyileştiriyor sağol kızımıza geçmiş olsun.
Bul
doktor yazdı:Tebrik ederim Fikret abi tavalık balıkları çıkarnışsın gene paylaşım için teşekkürler.Alkis
eren sağol deniz ana bu sene balıklarını esirgemedi.Seerf
Bul
Süper balıklar Fikret,TebriklerAlkis
Daha da güzellerini bulman dileğiyle afiyet olsunSeerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Süper balıklar Fikret,TebriklerAlkis
Daha da güzellerini bulman dileğiyle afiyet olsunSeerf
hocam sizlerede nasip etsin teşekkürler..Seerf
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkisFikret kardeş bereketli olsun.tavalıkları almışsın.İşte bizim o derdimiz yok,tatlısuda vay sokardı vay zehirlerdi diye düşünmeden balığı yakalayabiliyoruz.
Nar gibi kızartılmış balıkda yenir.Afiyet olsun.AlkisSeerf
karadada denizden gelenden değilde karada yaşayandan zarar gelebilir hayrettin abi dikkatli olunca denizden gelenden kimseye zarar gelmez Seerf
fikret abi tavadaki halleri bir başka güzel balıkların afiyet olsun rastgele Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 2,010 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,915 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  marmaris selimiye'den lambuka avı bucalıfikret 33 4,653 21-09-2012, 14:01
Son Yorum: orhanekmekci
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,181 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,410 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,909 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 5,209 27-08-2011, 11:47