Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalamar başladı
20 Ağustos Cuma günü yanıma iftarlık olarak evden iki tost alıp saat 18,30 gibi limana vardım, orada Burhanlan buluştuk o da kalamara girecekmiş o da yalnızdı bende , o zaman onun sandalıyla girdik, eee ne de olsa onun teknesi 30 beygirlik ,
Kalamar merasına varınca hemen kalamar oltalarınızı saldık aradan on dakika geçmedi ilk kalamarı Burhan arkadaş tuttu 71 eh ondan sonra arkası geldi Ohyandan saat 21,30 kadar avlandık
Çok güzel ve keyifli balıkçılık yaptık , herkeze bundan daha güzel avlar dilerim 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Maşallah,maşallah Burhanla beraber sizde kalamar şov yapmışsınızAlkisBurhanın kalamar zokalarının renkleriyle benimkiler farklı ben mavi veya laciverti daha çok kullanıyorum nedeni derinlikten dolayı.Bereketli afiyet olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
tebrikler beyler..Alkis
o aksam hakikaten cok guzel kalamar vardi..Alkis
insallah boyle de devam eder..Affet
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ustam61 yazdı:AlkisTebrikler dostlar.cahilliğimi mazur görün de bu kalamar nasıl yenir?(yenirmi onuda bilmiyorum ) yabancı tv kanallarında bununla büyük balık yakalıyorlar,sadece o işe mi yarar?SnifsinfHehe
Teşekkürler Hayrettin , biz evde genelde kalamarın kızartmasını yapıyoruz fakat onu mangalda içine kaşer ve domates koyarakta yapıyorlar 78 dediğin gibi denizde başka balıklar içinde yem olarak kullandığımız var , rastgele 76
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,maşallah Burhanla beraber sizde kalamar şov yapmışsınızAlkisBurhanın kalamar zokalarının renkleriyle benimkiler farklı ben mavi veya laciverti daha çok kullanıyorum nedeni derinlikten dolayı.Bereketli afiyet olsunGulumse
Teşekkürler kaptanım , evet bizim bölgede daha çok turuncu ve kırmızı renk iş yapıyor , dediğin gibi herhalde derinlik nedeninden fark yapıyor , rastgele 76
Bul
Albatros-gr yazdı:tebrikler beyler..Alkis
o aksam hakikaten cok guzel kalamar vardi..Alkis
insallah boyle de devam eder..Affet
daha da bollarina
rastgele
Teşekkürler arkadaş , inşallah devam eder , sanada rastgele 76
Bul
hem iriler hemde bol... harika görüntüler.tebrik ediyorum sizleri.. burhan beyede selamlarAlkis abi afedersin iftarda iki tost yettimi merak ettimBoboAlkisSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:hem iriler hemde bol... harika görüntüler.tebrik ediyorum sizleri.. burhan beyede selamlarAlkis abi afedersin iftarda iki tost yettimi merak ettimBoboAlkisSiyirdim
neden sordun..yemek mi getireceksin?Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:neden sordun..yemek mi getireceksin?Siyirdim
oraya gelsem zararda olursunuz. kalamarları rüyanızda görürsünüz......Siyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:oraya gelsem zararda olursunuz. kalamarları rüyanızda görürsünüz......Siyirdim
denizin bereketi herkeze yeter....7178
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyı balık vermeye başladı YaKaMoZ 30 3,506 07-05-2012, 19:11
Son Yorum: ALTAYLI
  Biraz kalamar orhanekmekci 26 3,997 08-09-2011, 14:46
Son Yorum: yycolak
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,671 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN
  Çupra başladı. bucalı 64 8,230 15-06-2011, 13:16
Son Yorum: bucalı
  Kalamar show Albatros-gr 57 8,045 24-08-2010, 14:37