20 Ağustos Cuma günü yanıma iftarlık olarak evden iki tost alıp saat 18,30 gibi limana vardım, orada Burhanlan buluştuk o da kalamara girecekmiş o da yalnızdı bende , o zaman onun sandalıyla girdik, eee ne de olsa onun teknesi 30 beygirlik ,
Kalamar merasına varınca hemen kalamar oltalarınızı saldık aradan on dakika geçmedi ilk kalamarı Burhan arkadaş tuttu eh ondan sonra arkası geldi saat 21,30 kadar avlandık
Çok güzel ve keyifli balıkçılık yaptık , herkeze bundan daha güzel avlar dilerim
Maşallah,maşallah Burhanla beraber sizde kalamar şov yapmışsınızBurhanın kalamar zokalarının renkleriyle benimkiler farklı ben mavi veya laciverti daha çok kullanıyorum nedeni derinlikten dolayı.Bereketli afiyet olsun
ustam61 yazdı:Tebrikler dostlar.cahilliğimi mazur görün de bu kalamar nasıl yenir?(yenirmi onuda bilmiyorum ) yabancı tv kanallarında bununla büyük balık yakalıyorlar,sadece o işe mi yarar?
Teşekkürler Hayrettin , biz evde genelde kalamarın kızartmasını yapıyoruz fakat onu mangalda içine kaşer ve domates koyarakta yapıyorlar dediğin gibi denizde başka balıklar içinde yem olarak kullandığımız var , rastgele
orhanekmekci yazdı:Maşallah,maşallah Burhanla beraber sizde kalamar şov yapmışsınızBurhanın kalamar zokalarının renkleriyle benimkiler farklı ben mavi veya laciverti daha çok kullanıyorum nedeni derinlikten dolayı.Bereketli afiyet olsun
Teşekkürler kaptanım , evet bizim bölgede daha çok turuncu ve kırmızı renk iş yapıyor , dediğin gibi herhalde derinlik nedeninden fark yapıyor , rastgele