02.05.2012 Çarşamba günü yıllık iznimin ilk günüydü sabahtan daha 20 gün önce ugradıgım merayı tekrar ziyaret etmek için yola koyuldum hedef balık kefal ve sokardı özlemiştim kıyıdan levrek ve sokar yakalamayı havalar soguk geçince kıyıdada sokar ve kefal yakalamayı unutmuştum merada bırakılan emarelerdende yakın bir zamanda birileri ziyaret etmişti ekmek parçaları kalmıştı havalar sıcaklıgını gösterince yeterince sokar ve kefal almıştım günün süprizi yagmur çiselemeye başlamıştı ve dalga şiddetini artırmıştı fakat hava oldukça sıcaktı dalgarın merada bırakılan ekmekleri dalga denize götürmüştü ekmeklere melanur sürüsü gelmişti akıl almaz bir şekilde denizin yüzeyinde çırpınıyorlardı hemen oltamı melanurlartın bulundugu yere salladım iki tanede melanur alabildim yagmurda şiddetini artırınca indigim kayalıklardan tekrar ıslanınca geri çıkamamak korkusu sardıgı için avımı sonlandırmak zorunda kaldım...RASTGELE yağmurdan dolayı merada çekim yapamadım
YaKaMoZ yazdı:02.05.2012 Çarşamba günü yıllık iznimin ilk günüydü sabahtan daha 20 gün önce ugradıgım merayı tekrar ziyaret etmek için yola koyuldum hedef balık kefal ve sokardı özlemiştim kıyıdan levrek ve sokar yakalamayı havalar soguk geçince kıyıdada sokar ve kefal yakalamayı unutmuştum merada bırakılan emarelerdende yakın bir zamanda birileri ziyaret etmişti ekmek parçaları kalmıştı havalar sıcaklıgını gösterince yeterince sokar ve kefal almıştım günün süprizi yagmur çiselemeye başlamıştı ve dalga şiddetini artırmıştı fakat hava oldukça sıcaktı dalgarın merada bırakılan ekmekleri dalga denize götürmüştü ekmeklere melanur sürüsü gelmişti akıl almaz bir şekilde denizin yüzeyinde çırpınıyorlardı hemen oltamı melanurlartın bulundugu yere salladım iki tanede melanur alabildim yagmurda şiddetini artırınca indigim kayalıklardan tekrar ıslanınca geri çıkamamak korkusu sardıgı için avımı sonlandırmak zorunda kaldım...RASTGELE yağmurdan dolayı merada çekim yapamadım
Offf ,of,of Bu ne güzellik,kırmışsın ortalığı,afiyet olsun tam yenecek boydalar,bereketi bol olsun.