Yorumları: 4,893
Konuları: 103
18-08-2010, 10:45
(Son Düzenleme: 18-08-2010, 11:00, Düzenleyen: rusan.)
Sazanları özledim...
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Sevgili Ruşan..
Yaptığın başarılı av için seni tebrik ederim..Sen zaten çok istekli biri olduğun için sonunda hep başarılı olacağını tahmin ediyorum..
İzninle küçük bir hatırlatma yapayım..Bizler hayatımız boyunca bu söylediklerinizi çok duyduk..Mantıklı bulmadığımız için de daha detaylı bir araştırma yaptık..Yayının küspeye ve mısır gibi tercih etmediği yemlere gelmesi anlamsızdı..Oltaya yakalanan her yayını iyice inceledik..Midesinden çıkanlara baktık..
Sonuç enteresandı..Atılan tüm bitkisel yemlere sazan,kızılkanat vb. gibi küçük balıklar yakalanıyordu.Bunlar çok küçük olduğu için balıkçı farkına varamıyordu..Tabii rutin dışı bir titreşim oluşturduğu için de yayının ilgisini çekerek oltaya yakalanmasına neden oluyordu..
İstersen sen de dene..Bu yemler ile yakalanan yayınların midesine bak.Mutlaka bir küçük balık olacaktır..
Tabii bu bilgiyi ip ucu olarak kullanabilirsin..O bölgede olan küçük balıklardan yakala ve ağzından oltaya tak...
Sonuç aynı olacaktır..
Tebrikler..Rastgelsin..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
maşallah kardeşim.. mısırla uzun ahmette yayın yakalamıştı hemen hemen buna yakındı.tam yenecek boyda.tavası bile çok güzel olur.. şişle uğraşma fileto yap ızgarada

helal olsun sizlere
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
aygroup yazdı:Sevgili Ruşan..
Yaptığın başarılı av için seni tebrik ederim..Sen zaten çok istekli biri olduğun için sonunda hep başarılı olacağını tahmin ediyorum..
İzninle küçük bir hatırlatma yapayım..Bizler hayatımız boyunca bu söylediklerinizi çok duyduk..Mantıklı bulmadığımız için de daha detaylı bir araştırma yaptık..Yayının küspeye ve mısır gibi tercih etmediği yemlere gelmesi anlamsızdı..Oltaya yakalanan her yayını iyice inceledik..Midesinden çıkanlara baktık..
Sonuç enteresandı..Atılan tüm bitkisel yemlere sazan,kızılkanat vb. gibi küçük balıklar yakalanıyordu.Bunlar çok küçük olduğu için balıkçı farkına varamıyordu..Tabii rutin dışı bir titreşim oluşturduğu için de yayının ilgisini çekerek oltaya yakalanmasına neden oluyordu..
İstersen sen de dene..Bu yemler ile yakalanan yayınların midesine bak.Mutlaka bir küçük balık olacaktır..
Tabii bu bilgiyi ip ucu olarak kullanabilirsin..O bölgede olan küçük balıklardan yakala ve ağzından oltaya tak...
Sonuç aynı olacaktır..
Tebrikler..Rastgelsin..
Bilgiler için teşekkürler Ahmet abi , aslında akla en yakın olan senin dediğin gibi olması belki de öyle olmuştur ancak aklıma takılan tek nokta 3 senedır orada avlanıyorum açıkta bugune kadar ufak balık oltama hıc gelmedi. Keşke midesini iyice inceleseydim. Dün gece de ordaydık bu sefer 3 oltayı yayına denedik. Yem olarak dalak kullandık fakat bir sonuç alamadık. Diğer oltalara bir tane israil sazanından başka balık bile gelmedi. Saygılar
Sazanları özledim...
Yorumları: 12
Konuları: 2
Maşallah güzel av olmuş en az avınız böyle olsun.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
maşallahınız var ruşan

ekip her zamanki gibi harika

balıklarda şahane daha irileri denk gelir işallah .
aslında doğru bide tatlısu org yapalım .
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 112
Konuları: 5
rusan yazdı:Dün gece kuzen , erdem ve ben yine her zaman ki yerimize gittik. Gece balık keyifsizdi. İstediğimiz vuruşları alamadık. Bir oltaya sabun ve kurbağa taktık fakat hiç vuruş olmadı. saat 10 gıbı sazan oltasıyla yayın balığı yakalamayı basardık
yayın balıgı mısıra geldı. gunu 5 sazan 1 yayınla kapadık.
ruşençim bereketli olmuş çoktan beri aranızdayotum

özür dilerim
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
yusufburdur yazdı:ruşençim bereketli olmuş çoktan beri aranızdayotum
özür dilerim
Sende Alper'de uzun süredir yoksunuz Yusuf,sıhhatler keyifler yerindedir inşallah..
yusufburdur yazdı:ruşençim bereketli olmuş çoktan beri aranızdayotum
özür dilerim
Aramıza tekrar hos geldın yusuf abi
Sazanları özledim...
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
bereketli olsun ruşanım güzel av olmuş tebrikler paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL