09-11-2010, 20:25
Avınızdan dolayı tebrik ederim, tekne için Allah kolaylık versin. Dilerim işiniz rastgider, kısa sürede bakım tamamlanır. Afiyetle rastgele.
Albatros`un son avi
|
09-11-2010, 20:25
Avınızdan dolayı tebrik ederim, tekne için Allah kolaylık versin. Dilerim işiniz rastgider, kısa sürede bakım tamamlanır. Afiyetle rastgele.
09-11-2010, 22:24
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Kaptan,palamutun maşallahı var bence toriğe dönmüş artık; tarttın mı ? bucalıfikret yazdı:faruk avsız kalmazsın havalar müsade ettikçe bulursun bir yolunu maşallahınız var çeşitleri almışsın afiyet olsun güzel süslemeler. murki yazdı:Avınızdan dolayı tebrik ederim, tekne için Allah kolaylık versin. Dilerim işiniz rastgider, kısa sürede bakım tamamlanır. Afiyetle rastgele.tesekurler beyler.. baligi tartmadim Mehmet abii,fakat Ahmet benim tuttugumun aynisi dedi..o tartmisti 950gr gelmis onunki.. bu da o kadar olsa gerek.. arkadaslarin treyler uzerindeki tekneleri ile gideriz artik Fikret.. Tekneyi artik ilkbaharda suya atariz Murat.. sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
09-11-2010, 23:04
Tebrik ediyorum Faruk kardeşim.Ellerinize ve emeğinize sağlık.Afiyet bal şeker olsun o muhteşem balıklar..
10-11-2010, 16:15
Cahit Acun yazdı:Tebrik ediyorum Faruk kardeşim.Ellerinize ve emeğinize sağlık.Afiyet bal şeker olsun o muhteşem balıklar..tesekkurler Cahit abi.. sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
13-11-2010, 18:58
harikasınız sizinle avlanmayı çok isterdim..tebrikler
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|