Yorumları: 16,360
Konuları: 492
harikasın gene rauf kptan arkadaşa aşı sağlam olmuş

mehmet abimin dediği gibi bidahaki avın dişli balık olur onuda seyrederiz işallayh
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
LeVrEkCi yazdı:böyle tesadüflere can kurban rauf abi,baştan sona her yönüyle zevkle okuup seyrettim,teşekkürler rauf abi iyiki varsın 

Teşekkürler Nihat burası benim sanal alemdeki ilk sitem ilk yazmaya başladığım platform.iyiki asıl AMATÖR BALIKCI FORM'u var
genarex yazdı:Tebrik ederim. Başarılı avlarınızın devamını dilerim.:
Teşekkürler.
bucalıfikret yazdı:rauf abi elinize emeğinize sağlık teşekkürler kudret abinin dediği gibi balık gelsin biz onlara istediğini veririz afiyet olsun rast gele.
Sağ olasın fikret.
hasansenturk72 yazdı:Kaptan gene döktürmşsünüz paylaşımlar için teşekkürler
Trakyalıyız ya döktürü veriyoz beyaa.
HAŞİM77 yazdı:Maşallah kuzu gibiler manzarada harika bu arada paylaşıma teşekkürler rauf abi.
Teşekkürler.
cranium yazdı:Paylaşım için teşekkürler Rauf abi. Bizim buralarda ıskarmoz daha çok mayıs sonları ve haziran başları oluyor. Gerçi haziran daha çıkmadı ama
. Sanırım sizin oralarda sular daha derin olduğu için hala av vermeye devam ediyor.
Bulunduğum yer bir körfez en derin yeri 45-50 metre ama balığın olduğu yer 2-5 metre arası dünyanın iklimi değişti.
Lakerda yazdı:''Hisarönü'nden daha çok rapor gelir'' demeye kalmadı ve yine videolu güzel bir rapor sundun teşekkürler Rauf abi..
Ufak balığı saldığın estantanede dip görünüyordu; bayağı sığlıkta mı geziyor bu balık ?
Bir dahaki sefere o ''dişli canavar''ın da oltaya takılması dileğiyle,rastgele..
Evet dostum şu anda bu balık sığ suda 3-5 metrelerde güneş cıkana kadar vuruyor sonra yok oluyor o canavar bir kofana idi bir daha rastlıyamadık NİYE? cünki takımı hazırlamıştık hep böyle oluyor selamlar.
Albatros-gr yazdı:guzel bir av Tebrikler Rauf abi..
cok guzel bir paylasim icinde ayrica tesekkurler
rastgele
Ben teşekkür ederim.
mariner8 yazdı:
Tebrikler Rauf kaptan güzel av olmuş ,ıskarmozların arasında akya da süprüz olmuş 
Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler , rastgele 
Sağ olasın.
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Ellerinize sağlık Rauf Kaptan, Kudret Bey. Bereketli olsun. Sürpriz akya da ayrı bir renk katmış. Video ve fotolarda harika. Paylaşım için teşekkürler. Rastgele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
rauf abicim süpersin valah av güzel olmuş görüntüler güzel bak hepimiz takılaçağız peşine ona göre,paylaşımla için çok teşekkürler abi rast gele.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 262
Konuları: 2
abi bilgilerinden dolayı teşekkürler. balıkların maşallahı var eline sağlık afiyet olsun
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
tebrikler rauf abi.akya nın cinsi değişik.biz çatalkuyruk akya diyoruz.lüfer sürüsüyle gezer bazen.afiyetle.
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Rauf abi eline sağlık. Abi çıplak giyinik bilemem ama iyi denk gelmiş. Böyle tesadüflerden bende isterim doğrusu.
Saygılar avlarınız daim olsun.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yine bütün duyularımıza hitabettin Rauf abim,allah gönlünün muradını versin.