Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ada izmariti 01.07.2011
dün akşam üzeri gittim iyi miktarda kaya kurdu çıkardım.çünki hedef balık menekşe,ada izmarit,masmavi yani kurda rağbet gösteriyor..midyeyi o kadar sevmiyor.kurtları çıkarıp ereol abiyle buluştuk..yalovadan sevgili kardeşim doktor ve iki arkadaşı geleceklerdi,onları karşılamaya haydarpaşa garına gittik oradanda üsküdara balık malzemesi almaya gittik..alışveriş ten sonra doktor ve arkadaşları 21.30 feribotuna yetişmek için ayrıldılar erol abide onları bırkmak için gitti..sen dene dedi ben gelene kadar at varsa balık kalırız dedi..üsküdar şemsipaşa camii önünden kaya kurtu taktığım takımı 125 gr kurşunla 50 mt civarfı attım..atar atmaz bir kefal geldi arkasından hava kararmaya yakın iki izmarit geldi..bu izmaritlerin gelişi çok sağlam..normal izmarit gibi gelmiyor basıyor aşağıya..baktım hava karşıdan gelmeye başladı rüzgar felaket yağmurda atoıştırmaya başladı..o arada erol abi gelmeseydi çok fena ıslanırdım..oturdum arabaya abi dedim bu ne şans oakadar kurt çıkarıyorum binbir cefayla..kurtları bir türlü balıkla buluşturamıyorum..son 4 seferdir böylr oluyor..neyse öyle bir yağmur yağıyrki fena..bostancıya kadar geldik yağmasa oralarda atacaktık ama baktık gök delinmiş durmuyor geldim eve..kurtları attım buzdolabına susuz bir şekilde ..ölmedilerse bu akşam balığa çıkacam öldülersede çıkıcam..işte zahmet çekip sonu böyle olunc GERÇEKTEN balıktan soğuyorsun..geçen haftada hakanla bir eşkina denedik ama küçükler geldiği için saldık..hakan bir kg iskorpit aldı onuda saldık..gece 04.00 gibi fenerbahçeye geçip kelle paça içerek ayıldıktan sonra evlerimize geçtik..hakan bu rada halısahada kolunu kırmış..rapor oluşturulacak bir şey yok ama hava yağmasaydı bak ozaman işte..Smilesaygılar,sevgiler.rastgele..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
hakana geçmiş olsun haberini almıştım üzüldüm.
yakında sizede geçmiş olsun diyecem ama insan bi haber verir yahuu evde sıkıntıdan patladım bekarım bu aralar biliyorsunuz...neyse salı günü ahmet abi yapacak bişeyler acısını çıkartırım sizden.balıktan soğumak yok kardeşim ne demek soguyorum olmaz öyle şey GulumseSeerf
Bul
tamam abi seni çağırıcam,yapalım bir güzellik..soğumayız be nerde aklım fikrim balıkta..iş güç yapamıyorum..şuan işteyim camdan bakıyorum denizi gördükçe deliriyorum..ozaman haftaya ben organize ediyorum bişeyler..saygılar..
Seerf
Bul
vay sayın balıkçılarım rast gelsin izmaritin tatiğini kapmışsın ozan buralarda hiç balık yok siz gene izmarit istavrit alıyorsunuz nihat onlar seni çağırmamış ben bu akşam yaylaya alabalığa gidiyorum hadi gel beraber gidelim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:vay sayın balıkçılarım rast gelsin izmaritin tatiğini kapmışsın ozan buralarda hiç balık yok siz gene izmarit istavrit alıyorsunuz nihat onlar seni çağırmamış ben bu akşam yaylaya alabalığa gidiyorum hadi gel beraber gidelim

mehmet ali abi seni istanbulda biliyordum ben hatta haftaya görüşecektik diye biliyorum?
Bul
Hakan`a onclikle gecmis olsun..acil sifalar dilerim...
o ada izmaritine burada CERULA diyoruz..tavasi iyi olur..

..ölmedilerse bu akşam balığa çıkacam öldülersede çıkıcam..

bu cok guzeldiSiyirdimHappy..sana rastgele..
guzel avlarin olur insallah..Affet
Ozan bu arada aklima gelmis iken..kurtlari nemli bir gazete kagidina sar..buzdolabinin normal rafina(buzluga degil)koy..daha cok dayanir..gerci bilirsin ama bir hatirlatayim dedim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Hakan`a onclikle gecmis olsun..acil sifalar dilerim...
o ada izmaritine burada CERULA diyoruz..tavasi iyi olur..

..ölmedilerse bu akşam balığa çıkacam öldülersede çıkıcam..

bu cok guzeldiSiyirdimHappy..sana rastgele..
guzel avlarin olur insallah..Affet
Ozan bu arada aklima gelmis iken..kurtlari nemli bir gazete kagidina sar..buzdolabinin normal rafina(buzluga degil)koy..daha cok dayanir..gerci bilirsin ama bir hatirlatayim dedim

evet abi tavası iyi oluyor..gazete olayını deneyeceğim teşekkürler abicim.yağmur yağmasaydı katliam yapacaktımdaSiyirdim..neyse..saygılar..
Seerf
Bul
istavritci yazdı:vay sayın balıkçılarım rast gelsin izmaritin tatiğini kapmışsın ozan buralarda hiç balık yok siz gene izmarit istavrit alıyorsunuz nihat onlar seni çağırmamış ben bu akşam yaylaya alabalığa gidiyorum hadi gel beraber gidelim
oooo sayın nbalıkçım üstadım nerlerdesin gel sana izmarit taktikleri vereyimGulumse..ne işin var orduda gel artık istanbula...hem balıkta yokmuş,kafayı yersin sen..yayla kesmez seni..sen orduda neden levrekle uğraşmıyorsun..oralar levrek yapıyormuş o biçim..saygılar..rastgele..
Seerf
Bul
Aslında o kaya kurdu kefal için değilmi Ozancım.Sadece bir tane gelmiş.Bir zamanlar Paşabahçe'deki akıntı burnunda nasıl saldırıyorlardı o yeme kefaller.Hey gidi.Seni gönülden kutluyorum her fırsatı değerlendiriyorsun.Tebrikler kardeşim.Ahmetciğimede sevgiler.Bir dahakine daha bol olsun balıklarınız.Alkis
Bul
herşey nasiple kardeşim olana bereket versinAlkis hakan a geçmiş olsun.......
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,176 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,880 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  tahsinmersin 22.12.2011 tahsinmersin 35 5,603 28-12-2011, 23:15
Son Yorum: tahsinmersin
  30/11/2011 MaVrUşGiL BoSpHoRuS MaVrUşGiL 38 6,442 03-12-2011, 22:36
Son Yorum: bahriyeli
  Bayram bereketi 08/11/2011 makineci 26 4,380 18-11-2011, 10:37
Son Yorum: SerenaY66
  9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi Albatros-gr 48 8,134 17-11-2011, 16:01
Son Yorum: Albatros-gr
  Rumeli Hisarı 11.11.2011 xfisher 24 3,840 13-11-2011, 00:37
Son Yorum: efese
  8.11.2011 Vaniköy güldürmedi de ağlatmadı da.. xfisher 27 4,586 12-11-2011, 21:22
Son Yorum: araphüso26
  Bayram bereketi 2 -09/11/2011 makineci 22 3,454 12-11-2011, 20:50
Son Yorum: makineci
  19-10-2011 balık avı orhanekmekci 37 5,554 29-10-2011, 10:54
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi