02-07-2011, 12:24
(Son Düzenleme: 02-07-2011, 16:27, Düzenleyen: BALIK and OZAN.)
dün akşam üzeri gittim iyi miktarda kaya kurdu çıkardım.çünki hedef balık menekşe,ada izmarit,masmavi yani kurda rağbet gösteriyor..midyeyi o kadar sevmiyor.kurtları çıkarıp ereol abiyle buluştuk..yalovadan sevgili kardeşim doktor ve iki arkadaşı geleceklerdi,onları karşılamaya haydarpaşa garına gittik oradanda üsküdara balık malzemesi almaya gittik..alışveriş ten sonra doktor ve arkadaşları 21.30 feribotuna yetişmek için ayrıldılar erol abide onları bırkmak için gitti..sen dene dedi ben gelene kadar at varsa balık kalırız dedi..üsküdar şemsipaşa camii önünden kaya kurtu taktığım takımı 125 gr kurşunla 50 mt civarfı attım..atar atmaz bir kefal geldi arkasından hava kararmaya yakın iki izmarit geldi..bu izmaritlerin gelişi çok sağlam..normal izmarit gibi gelmiyor basıyor aşağıya..baktım hava karşıdan gelmeye başladı rüzgar felaket yağmurda atoıştırmaya başladı..o arada erol abi gelmeseydi çok fena ıslanırdım..oturdum arabaya abi dedim bu ne şans oakadar kurt çıkarıyorum binbir cefayla..kurtları bir türlü balıkla buluşturamıyorum..son 4 seferdir böylr oluyor..neyse öyle bir yağmur yağıyrki fena..bostancıya kadar geldik yağmasa oralarda atacaktık ama baktık gök delinmiş durmuyor geldim eve..kurtları attım buzdolabına susuz bir şekilde ..ölmedilerse bu akşam balığa çıkacam öldülersede çıkıcam..işte zahmet çekip sonu böyle olunc GERÇEKTEN balıktan soğuyorsun..geçen haftada hakanla bir eşkina denedik ama küçükler geldiği için saldık..hakan bir kg iskorpit aldı onuda saldık..gece 04.00 gibi fenerbahçeye geçip kelle paça içerek ayıldıktan sonra evlerimize geçtik..hakan bu rada halısahada kolunu kırmış..rapor oluşturulacak bir şey yok ama hava yağmasaydı bak ozaman işte..
saygılar,sevgiler.rastgele..