Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karadenizde kıyıdan olta balıkçılığı çok zevkli. ( Acemiyim bu işi öğretin :)
Amasyalıyım fakat zonguldakta öğrenciyim. Deniz balıkçılığıyla bu yıl tanıştım ve bir kaç ay içerisinde tutkunu oldum. Zaten avcılık ve balıkçılıkk benim olmazsa olmaz tutkularımdı, buna deniz balıkçılığı da eklendi Gulumse Şimdi tatilin bitmesini iple çekiyorum, istavritte avlandım sadece haziran dolaylarında, sanırım şimdi istavritin asıl zamanı ve çinekop başlangıcı. Gulumse İstavrit ve çinekop tutma konusunda üstatlardan bu konuda bilmem gerekenlerin yardımını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler, Balığınız ve keyfiniz bol olsun, rasgele Alkis
Bul
salih öncelikle aramıza hoş geldin ana sayfada avlanma tekniklerini incelersen mumkün olduğu kadar bilgi sahibi olabilirsin bol balıklar diliyorum sana.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
AlkisSalihcim hoş geldin.AlkisGüzel karar vermişsin.Bol balıklı avların olsun.76
Bul
salih ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun arkadaşlardan yardımlar gelmeye başlar rast gele.Alkis
Bul
Öncelikle beni böyle samimi dostlukla karşıladığınız için siz değerli abilerime teşekkürü borç bilirim. Saols Diğer başlıkları incelemekte geç kalmadım bile, dün bu siteyi buldum altı saat konulardan konulara gezinmişim Siyirdim Hem eski bilgilerin güncellenmesi hem de o sohbetlerin yinelenmesi için açtım bu başlığı, bilgi edinmeden ziyade bu sohbeti başlatmaktı niyetim Gulumse
Bul
expert0540 yazdı:Öncelikle beni böyle samimi dostlukla karşıladığınız için siz değerli abilerime teşekkürü borç bilirim. Saols Diğer başlıkları incelemekte geç kalmadım bile, dün bu siteyi buldum altı saat konulardan konulara gezinmişim Siyirdim Hem eski bilgilerin güncellenmesi hem de o sohbetlerin yinelenmesi için açtım bu başlığı, bilgi edinmeden ziyade bu sohbeti başlatmaktı niyetim Gulumse

Yoklama konusunada bekleriz Salihcim asıl sohpet orada.76Wink
Bul
2 gün önce zongtaydım genelde kozlu sahili ve limanda tutuyorlar.kozluda olta attım ama öğlen saatleri olduğu için pek yoktu ama liman arkasında oluyormuş genelde öyle söyledilşer bilgin olsun.
Bul
yycolak yazdı:Yoklama konusunada bekleriz Salihcim asıl sohpet orada.76Wink

salih izmir org gelirsen ben bucalıfikret ve yycolak yalçın abini bak ozaman asıl sohpeti yakalamış olursun.BoboBoboBoboHappyHappyHappy76
Bul
yycolak yazdı:Yoklama konusunada bekleriz Salihcim asıl sohpet orada.76Wink

Fırsatım oldukça memnuniyetle Gulumse
Bul
ssevdim yazdı:2 gün önce zongtaydım genelde kozlu sahili ve limanda tutuyorlar.kozluda olta attım ama öğlen saatleri olduğu için pek yoktu ama liman arkasında oluyormuş genelde öyle söyledilşer bilgin olsun.

Ereğli ilçesindeyim ben SSevdim kardeş, ayın 15ine gideceğim, ilk yapacağım işlerden birisi de oltamı alıp sahile koşmak olacak Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  (KEFAL) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 4 Boğaziçi 30 12,904 30-06-2016, 04:45
Son Yorum: nurideniz34
  (ÇİNEKOP) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 1 Boğaziçi 51 14,970 30-06-2016, 04:43
  Kıyıdan balık avı teknikleri ve malzemeleri LeVrEkCi 8 2,895 30-06-2016, 04:41
  Antalya ve cevresi kıyı balıkcılıgı muratkahraman 38 6,868 20-08-2014, 19:04
Son Yorum: yycolak
  Kıyıdan yemli takım ile Levrek avcılığı... ishak BALLICA 39 17,077 20-12-2013, 19:43
Son Yorum: tahsinmersin
  gece balıkcılıgı muratkahraman 15 4,572 26-08-2013, 22:39
Son Yorum: abraxsaz
  Antalya kıyıdan musmusti 13 4,060 19-03-2013, 11:35
Son Yorum: DeLi_KuRT
  KIYIDAN AT-ÇEK poseydon 12 6,028 17-12-2012, 15:26
Son Yorum: ANTALYALI07
  kıyıdan levrek tutmak icin tuncaemre 21 8,707 05-08-2012, 23:10
Son Yorum: LeVrEkCi
  (ZARGANA) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 3 Boğaziçi 18 7,275 25-07-2012, 10:23
Son Yorum: ata_berk

Hızlı Menü: