Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
galata köprüsünde gözlem bugün
ssevdim yazdı:bakalım bir aksilik olmazsa pazar sabahı gitmeyi düşünüyorum.o zman çeker yollarız

kamerayı evde mi unuttun abi Siyirdim yoksa hayla gelmedin mi köprüden Hi
Bul
valla ctesi sabaha kadar oturduk arkadaşlarla sonra gidemedik.birazda yorgunluk olunca sabah 7de kafayı vurdum yattım
Bul
bir mezgit ustası daha yetişiyor sanırım. sen en iyisi tavuk göğsü kullan yem olarak Ahmet. ama benim gibi tavuk göğsünü haşlayıpta iğneye takma, atarken dağılıyor yoksa !
Bul
bugün 10 gibi galataydım herkes kefala atıyor ve yakalayanda çok sadece yanımda birisini izledim 15 dk 3,4 tane yakaladı.valla bende yakalayasım geldi oltaolsaydı.ayrıca kefalin tadı nasıl ve neyi güzel olur ben hiç yemedim kefal.kokuyor diyorlar arkadaşda ddiki göl,dere vb yakalarsankokar denizd ebir şey olmaz.sizce
Bul
ssevdim yazdı:bugün 10 gibi galataydım herkes kefala atıyor ve yakalayanda çok sadece yanımda birisini izledim 15 dk 3,4 tane yakaladı.valla bende yakalayasım geldi oltaolsaydı.ayrıca kefalin tadı nasıl ve neyi güzel olur ben hiç yemedim kefal.kokuyor diyorlar arkadaşda ddiki göl,dere vb yakalarsankokar denizd ebir şey olmaz.sizce
Kefal avı zevklidir ama ben şahsen ne Galata'dan ne de Haliç'in bir başka yerinden avlanan kefali yemem.Bir kere su çok kirli,deniz trafiği çok yoğun mazot kokma olasılığı yüksek.Balığın yemlendiği alanlar pis.Ama tadını sorarsan : Marmaris Selimiye ve İstanbul Burgazada'da (sarıkulak) avladığım kefallerin tavası harika idi..
Bul
ne demişlerrrr adım çıkmış 9'a inmez 8'e ... adın cıkacagına canın cıksın .... Bugüne kadar 10 defa balıga gittiysem 9u galata köprüsüdür Smile Galatada kefal tuttum ve yedim kızgın tavada bol mısır unlu kefali attım nar gibi olana kadar bekledim .. ev ne pis pis balık koktu ne laham koktu ne birşey koktu yani tertemiz balık öyle kulaktan kulağa cıkan haberlerin hepsi dogru olacak diye birşey yok gidin tutun yiyin eğer kokuyorsa avınızın hikayesiyle beraber [fotoğraflarla birlikte] şöyle böyle yaptım ettim koktu falan dersiniz ... hee kokununda çözümü var araştırırsasnız bulursunuz benim bildigim temizledikten sonra sirkeli suda bekletmek 1 gün.. ondan sonra at tavaya pişir ye kokudan eser yok ... Ama galatanın kefali kokmuyor %100 denedim ve onayladım sadece ben degil ailemde onayladı .. hani balıgı pişirirsin eve balık kokusu yayılır ya öff şimdi nasıl cıkacak bu balık kokusu falan diye dert yanarsınız hee işte galatanın kefalinde öyle bir dert yok balıgı pişir ne koku var ne bişi inanamadım .. [ bu arada balıgı avlakta buzla sakladım eve gelir gelmez içini falan temizleyip tavayaaa miss gibide oldu ] .. daha fazla söze gerek yok sanırım
Bul
o zaman deneyeceğiz...
Bul
bugün köprüde balık yaparmı birazdan oraya gitmeyi düşünüyorum
Bul
5 gibi köprüye gittim ve çok kalabalıktı.1,2 saaladıktan sonra yanımdaki benim misina karıştı derken ikiside koptru yanımda da çapari yoktu yanda satanlardan aldım.açtımki parça yapmış söyledim demezmi yok 20 senedir yapıyom filan neyse ben kavga yapmayayım dedim 1 tl için.onu da öğrendimki köprüden hiçbir şey almayacaksın.akşam ezanına kadar durdum hiç balık yok yemsizdi.yemliyede tek tük geldi yandakilere.onun dışında yoktu.bir tane ufak bir balık geldi kahverengi gibi üstü dikenleri var yanımdakilerde ne balığı olduğunu bilemediler.
Bul
Kendin yapsan keşke Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Galata köprüsü kale124 20 6,110 12-08-2011, 15:31
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi