Yorumları: 15,531
Konuları: 117
ALTAYLI yazdı:Arap ne zaman istiyorsan gel ne demek ya. Çok memnun olurum. Sadece şu 10 gün içinde olmasın sonra tamamdır
zaten bu sıralar istesemde olmaz..nasip olursa inşallah seneye abi..çok gelmek isterim çok...teşekkür ederim nazik teklifin için
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Yalçınım eline yüreğine sağlık.Ne kadar tatlı anlatmışsın.Ercan abi ve Ertürk'e de ayrı ayrı teşekkürler ve tebrikler.

Mercanlar çok güzel.Bir dahakine belki torik belki de kılıç olur kim bilebilirki. Maydanozda sırtı serisi güzel oldu.Devamı dileklerimle, afiyet olsun

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Bence bu rapor devam etmeliydi. Daldım gittim...
Ne denir ki, çok güzel anlatmışsın Yalçın abi, tebrik ederim. Sanki ben de ordaydım.
Mercanlar afiyet olsun bu arada.
Ama sen hata yapmışsın, Ercan abi kılıca göz koymuş

, aklım onda kaldı ...
ADMINE NOT : Biz de fotoğrafları raporun içine koyabilsek ne güzel olurdu...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Yalçın her karenin adım adım hikayesinin anlatıldığı bu güzel rapor için ayrıca tebrik ederim.Zevkle okudum.Maşallah güzel de mercanlar almışsınız bereketli olsun. ''Tepsi''nin daha nice bereketli avlara fon oluşturması dileğimdir..Uzun zamandır böyle bir av fırsatı çıkamamıştı sana.Senin namına ben de sevindim.

Ercan kaptan da merayı göz kararı tahmin ederek tecrübesini konuşturmuş onu da tebrik ederim.
cranium yazdı:Bence bu rapor devam etmeliydi. Daldım gittim...
Ne denir ki, çok güzel anlatmışsın Yalçın abi, tebrik ederim. Sanki ben de ordaydım.
Mercanlar afiyet olsun bu arada.
Ama sen hata yapmışsın, Ercan abi kılıca göz koymuş
, aklım onda kaldı ...
ADMINE NOT : Biz de fotoğrafları raporun içine koyabilsek ne güzel olurdu...
Fazla uzun olunca eylenceside yoksa sıkıcı olur diye düşündüm Serkancım.İyi dileklerin için teşekkürler.Ercan abim o kılıcı nasıl olsa bulur.Seri devam edecekya inşallah.
Fotoları raporun içine koymak için bir özellik gerekmiyor Serkancım.İstersen sende yapabilirsin.
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
yycolak yazdı:Fazla uzun olunca eylenceside yoksa sıkıcı olur diye düşündüm Serkancım.İyi dileklerin için teşekkürler.Ercan abim o kılıcı nasıl olsa bulur.Seri devam edecekya inşallah.
Fotoları raporun içine koymak için bir özellik gerekmiyor Serkancım.İstersen sende yapabilirsin.
Tek rapor içinde fotoğraflar hep sonda yer alıyor, onu kastetmiştim Yalçın abi.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...