Yorumları: 7,271
Konuları: 96
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
cranium yazdı:Tek rapor içinde fotoğraflar hep sonda yer alıyor, onu kastetmiştim Yalçın abi.
Onunda bir formülü varda ben bilmiyorum Serkancım.En kısa zamanda cevap gelecektir mutklaka.Onu bende merak ediyorum.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
cranium yazdı:Tek rapor içinde fotoğraflar hep sonda yer alıyor, onu kastetmiştim Yalçın abi.
Serkan bizim sistem buna imkan vermiyor.Denemedim ama raporu word dökümanı olarak istediğin şekilde hazırlayıp buraya ''kopyala-yapıştır'' şeklinde konulabilir diye düşünüyorum. Aklıma taktın bak şimdi.İlk fırsatta deneyeceğim
Yorumları: 469
Konuları: 35
Sizi tebrik ediyorum avınız güzel geçmiş afiyet olsun

rastgele
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.

Yorumları: 8,918
Konuları: 138
cranium yazdı:Bence bu rapor devam etmeliydi. Daldım gittim...
Ne denir ki, çok güzel anlatmışsın Yalçın abi, tebrik ederim. Sanki ben de ordaydım.
Mercanlar afiyet olsun bu arada.
Ama sen hata yapmışsın, Ercan abi kılıca göz koymuş
, aklım onda kaldı ...
ADMINE NOT : Biz de fotoğrafları raporun içine koyabilsek ne güzel olurdu...
Serkan kardeşim ben de aynı şeyi yazdım. Sağolsun Yalıçın kardeşim çok iyi betimlemiş. Kılıç klonusuna gelince nasipse EKİM sonuna kadar Raporlarda görürüz
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
ALTAYLI yazdı:Ufuk hocam bu işten ben de çok keyif alıyorum ve eminim MAYDONOZ'da SIRTI bu seneye damgasını vuracaktır. Yeterki Tanrım nasibimizi açık eylesin ve işlerimizde rast gitsin. Artık Maydonoza demirledim. Zamanla suları tanıyarak daha bilerek av yapıcaz.
Ve kwesinlikle bekliyoruz çok ters bir şey olmadıkça teknem YALIÇIN kardeşime emanet
Keyif alınmazmı abicim.Seni çok iyi anlıyorum.Anladığıma göre mera da verimli yani.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Ayrıca Yalçın'ı da raporlarda görmek çok güzel.Maydanoza devam Ercan abi hayırlısıyla.Rastgele
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 977
Konuları: 14
Hey maşşallah.

Aynı ekip harikalar yaratıyor.

Ercan abi,Yalçın ve Ertürk ustalar.Yürüyün be kim tutar sizi.

İnşallah Kılıç'ta olacak raporlarda.
Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......
ufuktan26 yazdı:Keyif alınmazmı abicim.Seni çok iyi anlıyorum.Anladığıma göre mera da verimli yani.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Ayrıca Yalçın'ı da raporlarda görmek çok güzel.Maydanoza devam Ercan abi hayırlısıyla.Rastgele 
Bu mera bana yıllardır av yaptığım FOÇA'mın önceki hallerini hatırlatıyor. Orada çok ciddi hatalar yaparak meramdaki avlarımı ve yöntemlerimi herkese öğrettim ve kötü avlanan acımasız insan kopyalarının saldırısyla meralar çok ciddi hasar gördü ve kısırlaştı. Çok şükür ki burada yerleşik değilim ve sadece bu sitede paylaşıyorum. Suları, akışları, zamanlamaları ve türleri öğrendikçe sizlerle çok keyifli paylaşımlarımızın olacağından şüphem yok.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Maydanoz team tum buyuklugu ile yine karsimizda..bravo beyler..

kirmizilar cok guzel..afiyet olsun ..

Yalcin mindar gitmesinler..

ayrica guzel bol fotolu rapor cinde tesekkurler..
bir dahakine trofeli olur insallah..
rastgeleyin
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]